Arama sonuçları: *

• Users: Kadir00
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Monitörüm Düzelir mi?

vurdum kırıldı yaptırılır mı çöp mü
  2. K

Yardım anakartımın ses kartı cloud alpha için yeterli mi ?

Acer nitro 5 cihazım var cloud 2 ile cloud alpha arasında kaldım cloud alpha genel olarak daha iyi ve yeni cihaz olduğu için almak istiyorum fakat jak girişli olduğu için ses kartım yetersiz kalırmı bilenler var mı ? ses karım bu sanırım anlayamadım tam
  3. K

Çözüldü✓ Laptop soğutucu önerisi

15.6 inç laptop için soğutucu önerisi çok sesli olmayan ve kaliteli bişey arıyorum rgb falan olmasa da olur. Bütçe ortalama 500 tl
  4. K

Yardım yeni aldığım laptop ısınıyor

27k ya acer nitro aldım 12.nesil i7 ve 3060 lı 8gb ramli nitrosenseden bakıyorum sıradan bi oyunda bile işlemci %2 kullanılmasına rağmen 90 derece oluyor sebebini bilen var mı rdr2 falan açsam cihaz patlayacak neredeyse incelemelerini izlediğimde diğer laptoplara göre soğuk bile çalışıyorken bu...
  5. K

🔥İndirim Hyperx cloud II 1350tl

Hyperx n11 ve trendyolda 1350 tl ye düşmüş Umarım 1 hafta falan fiyat devam eder ben de yeni kulaklık almayı düşünüyordum.
  6. K

Öneri Bu bütçe bandında hangi kulaklık daha iyi olur

Corsair void elite veya wireless olan 1.3 ve 2k Cloud II : 1.7k Arctis Nova 1 veya 3 : 1.2 ve 2k Logitech g435 wireless : 1.4k Bütçe 1.5k ama zorlasam belki 2k ya da çıkabilir.genelde valorant cs tarzı oyunlar oynuyorum.aslında wireless daha iyi olur bu yüzden farklı önerilerede açığım
  7. K

Driver yükleyemiyorum

Yeni aldığım freedos laptopa sitesinden driverları yükledim setupada bastım fakat hiçbir şey değişmedi driverları başka bir uygulamayla falan mı yüklüyoruz nasıl oluyor
  8. K

Çözüldü✓ Arctis Nova 1 alınır mı

Arctis nova 1 1300tl iken Nova 1p Nova 1x Yaklaşık 1600 tl bunların arasındaki farklar neler ve bu fiyat farkına değer mi ? Ayrıca 1500 lira bütçeye sizce nova 1 mantıklı mı ? 1670967376 Ayrıca beyazını kullanan varsa çok kirleniyor mu alınır mı ?
  9. K

Yardım Freedos laptopa win11 kurdum ama wifiyi görmüyor

Yeni aldığım acer nitro cihaza win11 kurdum Ama touchpad wifi gibi şeylerin driverları olmadığı için çalışmıyor driverları farklı bir bilgisayardan usb belleğe indirdim fakat nasıl yapılacak anlayamadım
  10. K

Freedos bilgisayara windows kurarken disk görünmüyor

1670842340 Ne yapmam lazım acilinden lazımda 1670842860 bios dan vmdyi kapatarak çözdüm
  11. K

Çözüldü✓ Bu üç laptoptan hangisi daha iyi olur

Monster Acer Gamegaraj Bütçem 30.000 TL Üçüde donanım olarak ve fiyat olarak neredeyse aynı soğutma kasa sağlamlığı ve teknik desteğe bakarak satın alıcam hangisi daha mantıklı olur monsterı kötülüyorlar genelde ama tulpar serisinin fanları da var gamegaraj nasıldır bilenler varsa yardımcı...
  12. K

Çözüldü✓ Hangi dizüstü bilgisayarı tercih etmeliyim ?

https://ty.gl/ste54n1l97 monster tulpar https://ty.gl/4wcsezf1vt asus tuf Monsterda 12700k olduğu için aklımı çeliyor fakat bazı monster sahibi arkadaşlarım pek önermiyor sizce hangisi daha mantıklı
Geri