Arama sonuçları: *

• Users: Hasan G
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Ram slot yerlerini değiştirdim sorun oluştururmu

Anakart:MSI MPG x570 gaming plus İşlemci:amd ryzen 5 5600 Ram:Corsair vengeance 8x2 Ekran kartı:MSI geforce rtx 3060 SSD:MSI spatium m450 m.2 SSD Ramin 2.slotu sorun çıkardığı için 2 ve 4 slotlara taktım ama bu seferde bilgisayar açılırken ekrana optimize et ve ram slot yerlerini değiştir...
  2. H

Ram slotlarım arızalı olabilirmi

Merhabalar bilgisayarımı ilk açtığımda kasa sorunsuz çalışıyor gibi gözüküyordu ama monitöre ekran gelmiyor
  3. H

Çözüldü✓ sizce bu parçalar ne kadara gider

işlemci: AMD Ryzen 1200 ekran kartı: SAPPHİRE pulse rx550 4gb ekran kartı ssd:Sandisk 240gb ssd psu: Thermaltake 650w 80+ güç kaynağı ram:Corsair vengeance 8gb 3200mhz ram parçalar bu kasa ve anakart yok malesef yeni ilgisayar aldım ve bunlar boşta kaldı sizce ne kadara gider
  4. H

Çözüldü✓ Ekran Kartı darboğaz yapıyor tam performans alamıyorum

Ekran Kartım:MSI Geforce RTX 3060 12gb ekran kartı İşlemci:AMD Ryzen 5 5600 Monitör:LG 24MN49HM - PZ daha sistemim sıfır msı afterburneri indirdim ekran kartım %85 90 veriyor neden olduğunu anlamadım ama monitörden olduğunu düşünüyorum yardım ederseni sevinirim.
  5. H

Çözüldü✓ Yeni topladığım bilgisayarım mavi ekran verdi

Öncelikle selamünaleyküm Bilgisayarımda dyling light 1 oynarken bir anda yeniden başladı otomatik onarım vs. falan dedi yeni topladığım için korktum ve konu açayım dedim yardım ederseniz sevinirim.
  6. H

Yardım PSU bozuk olabilirmi?

Arkadaşlar geçenlerde bir bilgisayar topladım montajladım ama açılmadı PSUnun bozuk olduğunu dünüyorum yardım edebilir misiniz? PSU: gigabyte 850w 80+ Gold modular
  7. H

Çözüldü✓ Bilgisayar kabloları için hangi kabloların takılması zorunlu?

Yeni bir bilgisayar topladım montajını yaptım ama kablolama yapamadım. Sistem: anakart: MSI MPG x570 gaming plus. İşlemci:AMD ryzen 5 5600. Ekran kartı:MSI geforce rtx 3060 ventus 3x Kasa:MSI mag Forge 100r PSU...
  8. H

Çözüldü✓ r5 5600 işlemciye MSI geforce rtx 3060 ventus 3x 12gb darboğaz yaparmı

Söylediğim gibi MSI geforce rtx 3060 ventus 3x var işlemcim yetermi merak ediyorum
Geri