Arama sonuçları: *

• Users: xplpeX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

Hem vds hemde fiber destekleyen modem arıyorum

Merhabalar, Bulunduğum yere yaklaşık 1-1.5 ay içinde fiber gelecek şuanda vdsl internet kullanıyorum. Ancak şuan kullandığım modem arızalı olduğu için paketimdeki almam gereken hızları alamıyorum bu yüzden modem değişikliliği yapmayı düşünüyorum konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz Not: TT...
  2. X

Sevdiğiniz Şarkı Önerisi

Hocam guns n' roses, this i love tarzı şarkılar arıyorum bir anda tonu yükselen şarkılar
  3. X

Outlast Türkçe Yama Epic Gameste kurma

epicten outlast almıştım. Türkçe yama kurmak istedim ama yapılmıyor hata veriyor launcher dosyası zaten yok
  4. X

Metro 2033 Redux Yama Önerisi

Metro 2033 için yama lazım bilenler ilgilenebilirmi 1688145644 Birde Metro Exodus için varsa çok güzel olur
  5. X

Yardım COOLERMASTER ML240L V2 SIVI SOĞUTMA DRİVER VARMI ?

Sıvı soğutmamın driverı varmı
  6. X

Yardım Call of Duty: Modern Warfare Remastered türkçe yama

Modern warfare remastered a altyazı lazım arıyorum tg paralı olmuş herhalde ücretsiz yama nerden bulabilirim Steamden alındı
  7. X

ASUS TUF GAMİNG M5 GARANTİYE GÖNDERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM

Mouse pad den mi yoksa mousedan mı kaynaklanıyor anlamadım cs valo vb oyunlar oynarken arkama ani refleks atamıyorum mouse takılı kalıyor 4-5 aynı hareketi yapmam gerekiyor sizce mouse u garantiye göndermelimiyim ?
  8. X

2. El Sivi Soğutma ??

Sahibinden 2. El sıvı soğutma veya ek fan almayı düşünüyüyorum nelere dikkat etmeliyim incelerken nelere dikkat etmeliyim ?
  9. X

frisby Fcl-f1324c kule fan

H510 MS2H anakartıma başlıkta verdiğim kule fanı almayı düşünüyorum alıpta bir problem yaşıyan varmı ? veya önerebileceğiniz uygun bir kule fan İşlemci: i7 11700k 1670877424...
  10. X

Çözüldü✓ İ7 11700K İŞLEMCİYE KULE FAN ALICAM

İ7 11700k işlemcim var intellerin stock fanlar çöp olması ve i7 11700k nın kronik sorunları nedeniyle kule fan almak istiyorum uygun önerebileceğiniz f/p ürünleri varmı ?
Geri