Arama sonuçları: *

• Users: otoksoy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

OYUN ESNASINDA BİLGİSAYAR DONUP KALIYOR.

Bilgisayarım oyun oynarken anında donup kalıyordu, ekran donuyor, hiç bir tuş işlemiyor resetlenmesi gerekiyordu. Bilgisayarcıya bıraktım, ekran kartından dedi. Ekran kartım 6700xt idi, gittim rtx5050 aldım yine aynı hatayı verdi, donuyor ediyor ve bugün bu hatayı aldım. Nasıl düzeltebilirim...
  2. O

1TB M.2 SSD ÖNERİSİ ?

M2 ssd arıyorum f/p olarak 1tb m2 ssd arayışım var. Anakartım asus prime b550m/k Bütçe 3/4.5k arası oyun için arıyorum. Benimki eski olduğu ve hafızası düşük olduğu için iş görmüyor.
  3. O

İNTERNET SAĞLAYICIMI DEĞİŞTİRECEĞİM ÖNERİ LÜTFEN

Gıbırnet kullanıyorum. Son zamanlarda hemen hemen her gün ard arda kopuyor. İletişim sağlıyorum ama çözüm olmuyor. Binada vdsl alt yapı mevcut. F/P internet önerilerine açığım.
  4. O

KARGOM HATALI GELDİ, NASIL YOL İZLEMELİYİM.

Gamegarajdan kasa aldım. Kargo dün geldi, kutuda yırtık vardı. Kurye kendinin hasar tespit tutamayacağını, şubeden yapmamız gerektiğini söyledi. Kurye anca akşama bırakırım diyince, Kutuyu aldık, şubeye gittik. Şube kargoyu almışsınız dedi. Açılmamış halde olduğunu gösterdim, yine de tutanak...
  5. O

Yeni sistem aldım. Antalya etrafında kurulum yapacak güvenilir yer arıyorum.

İşletim sistemi freedos yazıyor. Buna kurulum yapılması gerekiyormuş. Antalya merkez ilçelerde güvenilir yer arıyorum. Veya kendim yapabilir miyim?
  6. O

Arkadaşlar Hanıma bu sistemi alacağım. Fiyat olarak uygun geldi.Nasıl sizce?

Arkadaşlar sizce alınır mı? İleride ssd yükseltirim değil mi? Daha önce apu sistem kullanmadım.
  7. O

KASA TOPLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM, ÖNERİLERE AÇIĞIM.

Monitör dahil 15binlik sistem toplamayı düşünüyorum. Apu sistem mi normal mi bilmiyorum. Hanım için topluyorum, valorant pubg mobile vs. Oyunlar oynarız büyük ihtimalle.
Geri