Merhabalar telefonuma kahvedünyası köfteci yusuf koton gibi markalardan onay kodu mesajı geliyor bu bilgim dışında ve bu markalardan bir şey satın almaya çalışmadım bunun sebebi nedir ve böyle bir şey yaşanmasını nasıl engellerim
Merhabalar house of superstep üzerinden bir ayakkabi beğendim ama tereddütte kaldım güvenilir mi ?
https://www.houseofsuperstep.com/urun/nike-air-jordan-legacy-312-low-erkek-siyah-basketbol-ayakkabisi/cd7069/?integration_renk=114
Merhabalar yeni iPhone 16 aldım şimdi de kulaklık almayı düşünüyorum önerisi olan var mı? Bütçem 9k ama en fazla 10k ya çıkabilirim 9k olursa daha iyi olur
Merhabalar PlayStation 5 alacağım ama kaç farklı modeli vardır modelleri birbirinden ayıran özellikleri nelerdir ve hangi modeli tercih edilmelidir yardımcı olursanız sevinirim
1725469499
uuupppp
Merhabalar şuanda 12400F RTX 3060 kullanıyorum ben bu sisteme en fazla hangi RTX ekran kartını taksam bir sıkıntı çıkarmadan darboğaz olmadan kullanabilirim
Merhabalar soundbar arıyorum Razer Leviathan V2 ve Razer Leviathan V2 X modellerini gördüm hoşuma gitti sizce alınır mı alınmazsa neden alınmaz ve ayrıca başka öneriniz varsa öneriye açığım yardımcı olursanız sevinirim