Arama sonuçları: *

• Users: drnano
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Windows 11 pro Bluetooth sorunu

Arkadaslar bluetooth sistemde görünmüyor gizlenmiş aygıtlardan aktif ederek görebiliyorum... Sürücülerin hepsi güncel hangi adımı izlemem gerekiyor.
  2. D

Xdrive Akdeniz mi ? Hawk gaming fab v4 mü ?

Arkadaşlar selamlar bütçe Max 4 k Bu iki koltuk arasında kaldım kumaş olarak bu iki modeli beğendim diyebilirim.. bunun yanında öneriniz olursa kullanıp memnun kaldığınız ürünleri de yazar mısınız ben ona göre yol belirleyeyim .. Teşekkürler
  3. D

Yardım f/p PSU önerisi verebilir misiniz acil

Arkadaşlar alınabilecek en uygun PSU ne olabilir sizce var mıdır bildiğiniz ve önerdiğiniz acil yardımlarınızı bekliyorum .. Kasa MSI MPG gungir 110m 3060 rtx İşlemci 12400F 650W ya da 750W yeterli diye düşünüyorum ve 1500 Max bütçe.. şimdiden teşekürler
  4. D

Yardım Elrean-GG MONİTOR önerisi

Arkadaşlar ben bu sistemi aldım ve iyi performanslı kullanabilmek adına bir de monitör çözüp kafa rahat uyumak istiyorum bütçe Max 4 k teşekkürler yardımlarınız için şimdiden .
  5. D

Elraenn-GG fiyat sizce nasıl ?

Arkadaşlar gaming gen tr de satılan 3070 Ti sistem nasıl sizce 1668272965 https://www.gaming.gen.tr/urun/201137/elraenn-gg-intel-i5-12400f-asus-rog-strix-geforce-rtx-3070-ti-gaming-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  6. D

Yardım 24 " monitör önerisi!!

Arkadaşlar merhaba 24" monitör önerisi öğrenebilir miyim Max 4 k bütçe... Teşekkürler
Geri