Arama sonuçları: *

1. Hakan Kuzgun

Bilgisayar Football Manager yüz paketini atmıyor

Önceden Windows10 kullanırken FM23 zamanı 10gb lık yüz yaması kurduğum zamanlar dosyayı belgelere atmam 25-30 dakika falan sürüyordu ama Windows11 geçtikten sonra bugünlerde atmaya çalıştığım zaman 3 gb lik dosyayı bile 5 saatte atamıyor bunun çözümü nedir
  2. Hakan Kuzgun

LAPTOP ÖNERİSİ 1TB SSD LI FALAN

45-50 K arasına laptop önerisi var mı acaba sadece fifa oynancak 1tb ssd li falan
  3. Hakan Kuzgun

Çözüldü✓ KASADA PSU DAN GELMEYE BAŞLAYAN SES

Başlıkta dediğim gibi lol Oynuyordum ve kasadan birandan böyle fan sesi gibi tırrrr gibi bir ses geliyor fan birşeye değiyor gibi normal kasa fanları değmiyor sıkıntı psu faninda mi acaba diye baktim psu fanı hiçbir şeye temas etmiyor bu ses sizce nereden geliyor olabilir
  4. Hakan Kuzgun

Yardım FIFA 23 PC DURDUK YERDE KASMAYA BAŞLADI

Dün Akşam fifa da 75+ fps alırken şuan fps 40 ı görmüyor sebebi ne olabilir diğer oyunlarda fps sorunum yok RYZEN 5 5500 / RX 6600 ve 16 ram var oyun ssd de bide 2.ye acıyorum belki görülür bu
  5. Hakan Kuzgun

Yardım FIFA 23 FPS SORUNU YARDIM EDEBİLİR MİSİNİZ

Dün Akşam fifa da 75+ fps alırken şuan fps 40 ı görmüyor sebebi ne olabilir diğer oyunlarda fps sorunum yok RYZEN 5 5500 / RX 6600 ve 16 ram var oyun ssd de bide
  6. Hakan Kuzgun

Bilgisayar için Fifa 23 Kol Önerisi

Benim kollar hakkında çok bir bilgim yok elimde eski kol vardi ucuz o kolda sağ analog ve üçgen tuşları falan aynı çalışıyormus ondan oynatmadi Sağ analogu düzgün çalışıcak kol biliyor musunuz Butce 700
  7. Hakan Kuzgun

Yardım Ekran kartı displayport yeri

Rx6600 Ekran kartı displayport yeri durduk yerde çalışmamaya başladı hdmi to dp dönüştürücü kullanıyorum Dönüştürücü yeni daha şimdi aldim
  8. Hakan Kuzgun

Ekran kartı displayport yeri

Ekran kartı displayport yeri durduk yerde çalışmamaya başladı sebebi ne olabilir acaba veya çalışıp çalışmadığını nasıl anlayabilirim
  9. Hakan Kuzgun

Rx 6600 ekran için çıkışlar

https://www.hepsiburada.com/sapphire-11310-01-20g-vga-pulse-amd-rx6600-gam-8gb-gddr6-p-HBCV00000U5VD3?magaza=AkbirPro&url_src=and-product-detail Elimde bu ekran kartı mevcut ekran kartinda 1x HDMI, 3x DisplayPort 1.4 olarak 4 çıkış var ben bunlardan 1 adet hdmi kullanıyorum 2. Ekran icin 2.hdmi...
  10. Hakan Kuzgun

Çözüldü✓ Anakart ve Ekran Kartı Hdmi

Anakarttaki hdmi ve ekran kartındaki hdmi çıkışını aynı anda kullanabilir miyim Anakart msi A520m a pro Ekran kartı SAPPHIRE RX 6600 PULSE
  11. Hakan Kuzgun

Çözüldü✓ Palit rtx 3060 nasıldır

Ekran kartı kısmında sıkıntı olurmu saglam midir
  12. Hakan Kuzgun

xshop-tr güvenilir mi

Bu site üstünden bir ürün beğendim acaba bu site güvenilir mi
  13. Hakan Kuzgun

INTEL i3-12100F+RTX 3050 veya RYZEN 5 5500 / RTX 3050 hangi ikili daha iyidir

INTEL i3-12100F+GEFORCE RTX 3050 16gb ram 3200 mhz RYZEN 5 5500 / GEFORCE RTX 3050 16 gb ram 3600 mhz Bu ikili arasindan hangisini tercih etmek daha mantıklı olur Veya 13.000TL bandında yeni sistemler çıkar mı
Geri