Arama sonuçları: *

• Users: alestacode
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. alestacode

❌İndirim Bitti! RTX 4070Ti SUPER + i5 12400F Sistem 12.766TL (İPTAL GELMESİ OLASI)

Pek bir şey beklemeyin ama şansını denemek isteyenleri sahneye alalım. https://www.dfsbilgisayar.com/dfs-gaming-kennen-intel-i5-12400f-rtx-4070-ti-super-16gb-b760m-a-anakart-1tb-m-2-nvme-32gb-ddr5-ram-oyuncu-bilgisayari
  2. alestacode

🔥İndirim Shell Mobil Uygulamasında 150TL Yakıt Hediye

Katılım koşulları aşağıda yazıyor güzel kampanya mutlaka değerlendirin.
  3. alestacode

En uygun şekilde nasıl Adobe programlarını satın alabilirim?

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi uygun yollu adobe programlarını kullanmak istiyorum. Seneliği 5700 liraya satılıyor, sadece hobi amaçlı satın almak istediğim için bana biraz pahalı geliyor açıkcası. Eğer ki daha ucuza satın alabilme yolu varsa yorumlarda yardımlarınızı bekliyorum.
  4. alestacode

Öneri Deepcool Garanti Hizmeti Tecrübem

Deepcool LS520 SE sıvı soğutucu kullanıyorum. Soğutma performansından oldukça memnun olsam da 1. ayını doldurmadan fanlardan rulman sesine benzer sesler gelmeye başladı. İlk başta pek sorun etmesem de geceleri bilgisayarı kapatmamam gerektiği zamanlarda rahatsız etmeye başlamıştı. İlk başta...
  5. alestacode

🔥İndirim Atasun Optik Affair Marka Gözlüklerde 2 Al 1 Öde + 70TL Kupon

Atasun Optik satıcısından Affair marka gözlüklerde 2 Al 1 Öde kampanyası var. Ayrıca kullan70 kuponunu da kullanarak 70 TL ekstra indirim alabiliyorsunuz. Link: https://www.n11.com/magaza/atasunoptik?m=Affair Resimdeki gözlüğü geçen sene işte kullanmak için satın almıştım çok bi beklentim...
  6. alestacode

❌İndirim Bitti! Trendyol 300-150 TL İNDİRİM KUPONU 🔥

Trendyol bazı hesaplara "Seni Özledik 150TL" indirim kuponu tanımlamış. Güncel kullanılan hesaplara göndermiyorlar anladığım kadarıyla güncel kullandığım hesapta kod yok ama 5 aydır alışveriş yapmadığım hesabıma kod göndermişler. Kodlar 24.03.2024'e kadar geçerli hesaplarınızı kontrol edin güzel...
  7. alestacode

İşlemcinin boşta 100 dereceye çıkması ve sıvı soğutucudan gelen değişik sesler

Arkadaşlar i3 12100F kullanıyorum stok fanın uçak sesinden kurtulmak için Deepcool LS 520SE sıvı soğutucu aldım fakat bu sefer de aşırı rahatsız edici bi cızırtı sesi ve boşta işlemcinin 100 derece olması gibi saçma sapan sorunlarla karşılaşıyorum. Değerlerim bu şekilde. Arada canı isterse bi...
  8. alestacode

🔥İndirim Nish Filtre Kahve Ethiopia 2 x 250gr 142TL

Aşağıda bıraktığım linkten ilk olarak indirim kuponunuzu alıp ardından kahvenizi satın alabilirsiniz. Ethiopia yerine farklı seçenekler de mevcut. Kuponu farklı bi ürün almak için de kullanabilirsiniz. AMAZON İNDİRİM KUPONU Nish Filtre Kahve Ethiopia 2 x 250gr
  9. alestacode

RX 6600XT Ekran Donması Sorunu

Arkadaşlar yakın zamanda bilgisayarımda tarayıcıya girdiğim zaman bilgisayarımda donma oluyor ve çoğu zaman restart atana kadar da sorun düzelmiyor. Bu sorunu AMD'nin son gelen 23.9.3 sürümünden sonra yaşamaya başladım. Sorunun sürücü kaynaklı olduğunu düşünüp eski sürüme geçtim fakat eski...
  10. alestacode

Opera'yı açınca donuyor 10-15 saniye sonra düzeliyor.

Başlıkta da belirttiğim gibi Opera'yı her açtığımda aynı sorunu yaşıyorum. Bu sorunu Win 11 yeni güncellemesinden sonra almaya başladım. Bilgisayarımı tekrar güncelleyip Operayı silip yerine GX'i kurmama rağmen sorun düzelmedi. Hatta Opera'yı açtıktan sonra donukken Discord'u da açmaya...
  11. alestacode

Öneri 1700 Soket İşlemci İçin Sıvı/Kule Soğutucu Önerileriniz

Merhaba dostlar. İntel'in verdiği stok fan 80 derecelere çıkıp f-35 sesi çıkartmaya başladığı için sıvı veya kule tipi bir soğutucu satın almak istiyorum fakat soğutucular konusunda fazla bilgi sahibi değilim. Soğutucu alırken dikkat etmem gereken noktaları bilen arkadaşlar yorumlarda belirtirse...
  12. alestacode

HumbleBundle'da RDR2 98 Lira (Epic Games)

Arkadaşlar fiyatı güncellememişler Steam'de şu anda normal paketi 1150 lira oldu parası olan düşünmesin alsın. Link: https://www.humblebundle.com/store/red-dead-redemption-2?fbclid=IwAR2kYULHDeF8-aX0xQmSHLeSXBlypu1MKqLj1bAEclgzVfolKacIezSw0oU
  13. alestacode

Son kale The Witcher 3'e Zam Geldi...

Fazla söze gerek yok...
  14. alestacode

PC Açıkken monitörü kapattıktan kısa süre sonra görüntü bir daha gelmiyor.

Selam dostlar. Başlıkta da belirtmiş olduğum gibi bilgisayarı açıp monitörü kapattıktan kısa bir süre sonra tekrar monitörü açtığımda görüntü bir daha gelmiyor. Bilgisayarı düğmesinden kapatıp tekrar açtığımda ekran kartı driver'ını görmüyor fakat bilgisayarı yeniden başlattığım zaman sorun...
  15. alestacode

🔥İndirim Hepsiburada'da Defacto ürünlerinde sepette %60 indirim 🔥

Görmemiş arkadaşlar olduğunu düşündüğüm için atıyorum. Hepsiburada'da Defacto ürünlerinde sepette %60 indirim var. Üst baş ihtiyacı olanlar kaçırmasın güzel kampanya. Ekstra olarak 350-50 veya 500-100 indirim kuponlarını da kullanabiliyorsunuz. Kampanyadan dolayı çok fazla bi indirim yapmıyor...
  16. alestacode

🔥İndirim Burger King 175gr King Beef Menü Gel-Al ₺46.5 🔥 (Hepsiburada Premium Özel)

Selam arkadaşlar. Her şeyin fiyatının arttığı bu dönemde özellikle öğrencilerin ucuza yemek yemesi için harika bi kampanya buldum. Umarım hepinizin işine yarar :) Öncelikle indirimden yararlanabilmek için Hepsiburada Premium üyesi olmanız gerekiyor ve sadece Gel-Al satın alımlarında geçerli...
  17. alestacode

❌İndirim Bitti! Apple 20w Hızlı Şarj Cihazı 277₺ 🔥

Ürün Trendyol’da satıcı Teknosa. Ayrıca ürün Apple Türkiye garantili. İhtiyacı olan kaçırmasın muhteşem fiyat. Link: https://ty.gl/fn4hql4n6e Not: Bilmeyenler için ürün sadece güç adaptörüdür. Yanında kablosu gelmiyor. İNDİRİM BİTTİ. MİGROSTA DA 290TL'DEN SATILIYOR. İSTEYEN ORDAN SATIN...
  18. alestacode

Monitörü kapatıp 5-10 dk. sonra açınca görüntü gelmiyor

Arkadaşlar bi oyunda pazar kurduğum için bilgisayarımı gece açık bırakmak istiyorum fakat başlıkta da belirttiğim gibi 5-10dk sonra ekran kartı fanımın aşırı sesli çalıştığını duyuyorum ve ekranı açtığımda display portumu görmüyor. Tuştan bilgisayarı kapatıp tekrar açtığımda ekran kartı...
  19. alestacode

Yardım Monitörü uzun süre kapalı tutup tekrar açınca görüntü gelmiyor.

Selam arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim soruna örnek verecek olursam bilgisayarımı gece açık bırakıp monitörümü kapatıp sabaha monitörümü tekrardan açtığımda görüntü gelmiyor. Bilgisayarı düğmesine basılı tutup kapatıp tekrar açığımda ekran kartı driverım silinmiş oluyor. Yeniden başlattığımda...
  20. alestacode

Yardım Bir ürünü en ucuz nasıl kargoya verilebilir?

Arkadaşlar selam. Başlıkta belirttiğim gibi bi kargo ucuz yoldan nasıl başka birisine yollanabilir? Arkadaşıma 2 tane klavye aldırttım fakat hemen yanındaki şehre kargo ücreti olarak 100TL para istediler. İnternetten baktığımda Gardrops uygulamasında ücretsiz kargo ile gönderim oluyormuş ama...
Geri