Arama sonuçları: *

• Users: Brobiy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Brobiy

Hdmi 2.1 monitör önerisi

16 bin tl bütçem var. monitör ve monitör tutucu kolu öneririmsiniz. Monitörde aradığım özellikler; 27inç hdmi 2.1 desteği min 165 hz. Daha yüksek olabilir. IPS panel. Laptopa bağlayıp kullanacağım. Laptopta display portu olmadığı ve hdmi 2.1 portu olduğu için çok fazla seçeneğim yok gibi.
  2. Brobiy

GeForce experience deneysel özellik sorunu

4070 ekran kartlı laptopum warzone oynarken çok ısınıyor. Geforce experience den ısı sınırı koymak istiyorum fakat bu özellikleri açmam için deneysel özellikleri aktif etmemi istiyor. Aktif ettiğim zaman yeni sürüm yükleniyor fakat orda da bu özellikler mevcut değil. Defalarca kaldırıp yeniden...
  3. Brobiy

Belgelerimdeki kayıt dosyaları

Oyunlarım C sürücüsünde program files'ın içinde kurulu, buraya kadar bir sorun yok fakat Belgelerim'in içine kayıt dosyaları vb. atıyor. Bu dosyaları silsem de her oyuna girdiğimde geri yükleniyorlar. Bu dosyaların konumunu nasıl değiştirebilirim? istediğin bir klasöre kayıt dosyalarını...
  4. Brobiy

Klavye ile pc çalıştırma

Asus rog strix b550-A anakart kullanıyorum. Pc kapalıylen usb ler çalışıyor bu sırada kablosuz klavye ve mouse’u mu şarj ediyor. Benim istediğim klavye ile pc yi çalıştırabilmek. Böyle bir özellik mevcut mu? Bildiğim kadarıyla eski pc lerde ps2 klavye kullanarak yapılıyor fakat şuan kullandığım...
  5. Brobiy

Donanımlarım için psu önerisi

Donanımlarım AMD Ryzen 7 5800X3D Asus ROG Strix B550-A Corsair Vengeance RGB RS 32 GB (2x16) DDR4 3200 Mhz CL16 Arctic LIQUID FREEZER II 360 Sıvı Soğutma DarkFlash DLS480 Mid Tower ATX Corsair RM 750 80gold kullanıyorum. Bu psu ya göre max alabileceğim ekran kartı nedir? 3090 ti almak...
  6. Brobiy

Yeni topladığım pc de cpu fan hatası - ÇÖZÜLDÜ

Ryzen 7 5800X3D işlemci. Asus ROG Strix B550-A anakart ve Arctic LIQUID FREEZER II 360 Sıvı Soğutma kullanıyorum. Pc her açılırken cpu fan error hatası veriyor. Sıvı soğutmanın tek kablosu var. Aio pomp yazan yer dahil bir çok yere taktım yine aynı hata. Bu kablo nerede takılı kalmalıdır ve ne...
  7. Brobiy

17.000 TL donanım tavsiyesi.

İşlemci Anakart ATX Ram 360mm sıvı soğutma Kasa Diğer donanımlar mevcut. 17.000 tl bütçe var. 13600kf ile 5800x3d arasında gidip geliyorum. Sizler bana nasıl bir şey önerirsiniz.
Geri