Arama sonuçları: *

1. A

CS GO DA RAKİP İZLEME NASIL KAPATILIR

Merhaba arkadaşlar acil olarak cs go da arkadaşlarla karşı rakipi izlemeyi nasıl kapatacağız bilen var mı bir türlü bulamadık
  2. A

TWİTCH DE NASIL İZLENMEYİ VE TAKİPÇİYİ ARTIRABİLİRİM?

Merhaba arkadaşlar ben 2 aydır twitch yayınları yapıyorum ama ne yapsam bir türlü yükselişe geçemedim çok yavaş ilerliyorum ne yapsam nasıl yapsam daha hızlı bir şekilde yükselebilirim izlenmemi artırabilirim bilgisi olan arkadaş varsa destek olabilir mi bana lütfen?
  3. A

DONANIM ARŞİVİNİN TANITIĞI PC Yİ ALDIM FPS SORUNUM VAR

Merhaba arkadaşlar ben donanım arşivi kanalının ayani abdullah abinin tanıttığı bu sistemi aldı Valorant da yüksek grafik te olsa düşük grafikte olsa 230 u anca görüyor sebebi nedir araştır araştır bir hal kaldım
  4. A

OYUNLARDA FPS SORUNU

Merhaba arkadaşlar almış olduğum PC de 3060 var ve her şey birbirine uyumlu dar boğaz yok ama şöyle bir sıkıntı var en yüksek ayarlara alıyorum oyunun fps düşüyor ama o ayarda bile benim almam gereken fps 200+ ama 80 lerde geziyor çift monitörden dolayı olur mu arkadaşlar bilgisi olan lütfen...
  5. A

Darboğaz yapan PC mi nasıl düzeltirim

Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 1 ay önce Abdullah ın tanıtımını yaptığı bu sistemi aldım Bilgisayar şu son bir kaç gündür darboğaz yapmaya başladı neden kaynaklı ve nasıl çözebilirim bana yardımcı olursanız çok sevinirim
  6. A

Çözüldü✓ Ucu Açık Termal Macunun Özelliği Bitmişmidir

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır ağzı açık olan termal macunum var bu macunun özeliği bitmiş olabilir mi bilgisi olan varmı boşuna laptopumun işlemcisine sürmek istemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
  7. A

WİNDOWS 11 HDMI TO VGA DÖNÜŞTÜRÜCÜ SORUNU

Merhaba arkadaşlar. hdmı to vga dönüştürücü aldım ve bu bilgiyi de şimdi öğrendim windows 11 hdmı dönüştürücülerde sorun yaratıyor desteklemiyormuş banan bu konuda yardımcı olabilirmisin
  8. A

HDMI-VGA Dönüştürücü İle Görüntü Aktarımı Sağlayamıyorum

Merhaba arkadaşlar. Eski bir mönitörüm var ekran kartından görüntü almak için hdmı-vga dönüştürücü aldım fakat görüntü alamıyorum bana yardımcı olurmusunuz arkadaşlar???
  9. A

İkinci Ekranı Anakartan nasıl görüntü alabilirim

Merhaba arkadaşlar ben twitch'de yayın yapacağım ve ikinci ekranım VGA girişli olduğu için ekran kartına girişi yok anakart üzerinde VGA girişi var oradan da görüntü alamıyorum nasıl görüntü alabilirim arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz?
Geri