Arama sonuçları: *

1. RyuzakiLawliet

Ryzen 5 3600 ile uyumlu ekran kartı

Merhabalar yeni ekran kartı alacağım işlemcim ryzen 5 3600. Monitörüm 1080p Rtx 3050 almak istiyorum fakat çok gömenler de var çok övenler de. 2. El bulaşmayacağım kredi kartı ile alacağım. RX 6600 darboğaz yapar mı yapmazsa önerir misiniz veya AMD kanadında önereceğiniz aynı fiyat bandında...
  2. RyuzakiLawliet

okulda arada yemek önerisi

Üniversiteye gidiyorum bazı derslerimizin arası 3 saat boş haliyle acıkıyor insan arkadaşlarla hep ya pilav ya döner yiyoruz başka tavsiyesi olan var mıdır acaba şöyle fiyat performans?
  3. RyuzakiLawliet

Öneri kulak içi bluetooth kulaklık alacağım tavsiyeniz

qcy t13 ve qcy t20 arasında kaldım araında çok bir fark var mı veya verdiğim paraya değicek kalitedeler mi arasındaki farkı sormam şu biri 5.3 biri 5.1 diyor ve arasındaki fiyat farkına değer mi?
  4. RyuzakiLawliet

Amazondan ürün aldım iade yardım...

Herkese merhaba amazon yurt dışından ürün aldım bu sabah mesaj geldi yasal mevzuat gereği ürününüz Türkiye'ye sevk edilememektedir dedi ben de iade için siteye girdim ve karşıma bu çıktı şimdi bana 280 TL mi yoksa 128 TL mi gelecek ve neden
  5. RyuzakiLawliet

Felicon RK2 Red Switch Keyboard

Herkese merhaba Felicen RK2 adlı Red Switch mekanik klavyeyi almayı planlıyorum hiç deneyimleyen oldu mu deneyimlerini aktarabilir mi teşekkürler :)
Geri