Arama sonuçları: *

• Users: mgorkem123
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

3-3,5 K monitör tavsiyesi

144 hz ve üstü olması yeterli çok fazla anlamıyorum bilgilendirerek önerirseniz sevinirim
  2. M

Bilgisayarım kendi kendine yeniden başlıyor

1 ay önce itopyadan 3050 eagle bir sistem aldım bilgisayarım ilk geldiği 2. hafta bir kere kendi kendine kapanmıştı ama sonrasında güncelleştirme yaptığı için o nedenli oldunu düşündüm ama bugün yine aynı şey başıma geldi nedeni ne olabilir ne yapmalıyım yardımcı olabilcek varmı
  3. M

İnternet kablosu önerir misiniz? ?

35mbs internet kullanıyorum fiber kablo önerisi yapabilirmisiniz hem ucuz yolu hemde güzel performanslı
  4. M

SSD okuma yazma hızım düşük çıkıyor

MLD M300 M2 500GB ssd im var okuma yazma hızım aşadaki gibi çıkıyor ssdimdemi bir arıza var yoksa normalmi anlıyamadım
  5. M

Pingim Sürekli dalgalanıyor yardımcı olurmusunuz

Oyunlara ilk girdiğim 2 dk pingim gayet normal 10 11 arası sabitken sonrasında aniden 200 300 hatta bazen 1000 lere kadar çıkıp geri iniyor sürekli dalgalanıyor servis sağlayıcısını aradığımda ise internetimde bir problem olmadını indirme hızımın normal olduğunu söylüyor problem ne olabilir...
  6. M

Gigabyte Rtx 3050 eagle ısı normalmi

Black desert online da ultra ayarlara aldığımda 74 derece valoda 60 derece civarı görüyorum ısım normalmidir
  7. M

İnternetimde sürekli dalgalanma oluyor

İnternetimda valo veya lol gibi oyunlar oynarken başta çok güzel 9 10 pingte oynuyorum 2 dk sonra 150 200 lere çıkıp çıkıp iniyor sebebi ne olabilir
  8. M

yeni aldığım bilgisayar durduk yere kapandı

itopyadan 2 gün önce elime gelen bilgisayarım durduk yere kapanıp geri açıldı nedeni ne olabilir ekran kartı ısısında felan bi sorun göremedim
  9. M

3050 furmark değerlerim normalmi

İtopyadan yeni aldığım sistemim geldi furmark değerlerim normalmidir görüntü yükliyemedim 73 derece 95 fps 7 dakikadır açık
  10. M

İtopyadan hazır sistem ne kadar sürüyor

İtopyadan hazır sisem aldımda ne kadar sürede teslim ediliyor acaba (ankara da yaşıyorum)
  11. M

Wifi adaptöirü öneri

https://www.itopya.com/zyxel-nwd6602-ac1200-dual-band-kablosuz-nano-usb-adaptor_u12261 bunu almayı planlıyorum kullanan varmı Alınır mı?
  12. M

Itopya Alpha-Plus Sistem Alınır mı?

https://www.itopya.com/alpha-plusintel-core-i3-12100fgigabyte-geforce-rtx-3050-eagle-gddr6-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-s_h20312
  13. M

10 11 bin tl ye sistem toplıcağım

Sistem toplamay planlıyorum hazır sistemlerde bişey bulamıyorum sanırım kendim tek tek toplamak zorunda kalacağım yapabilirmiyim nelere dikkat etmeliyim.
  14. M

10-11k Hazır Sistem Önerisi

10-11 bin tl bütcem var uygun sistem varmı piyasada acaba
  15. M

DA F/P sistem ne zamannn geliyor

Yakın zamanda abdullah bey bi hikaye paylaşmıştı yeni sistem ne zaman gelicek bi bilgi varmı
  16. M

Apu sisteme ekran kartı takmak

Hazır sistem olarak apu bi sistem alsam ikinci elde bi ekran kartı alıp taksam sorun yaşarmıyım 11 bin tl bütcem var
  17. M

BlackFriday İndirimleri Hangi Sitelerde ne zaman olucak .

Bu indirimler beklemeye değermi veya ne zaman başlıcak bilgisi olan varmı acaba iyi günler cevaplayannlara teşekkürler şimdiden.
  18. M

Bütce 11 bin sistem veya toplama tavsiyesi.

11 bin civar bütcem var tavsiyelerinizi bekliyorum.
  19. M

11 Bin Civarına Pc önerir misiniz?

11 bin civarı bi bütcem var aranıyorum ama sistem bulamadım sizin bulabildiğiniz önerebilceniz sistem varmı.
  20. M

Bu sistemi alıyımmı sinerji

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-artemis-ryzen-5-5500-16gb-500gb-nvme-m2-ssd-rx6600-oyun-bilgisayari-p-39993 Sistem sizce alınır mı? fiyat ve özellikler nasıl
Geri