Arama sonuçları: *

• Users: Vitorrs
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Vitorrs

🔥İndirim 🔥🔥🔥Seçili Cips Çeşitlerinde 1 ALANA 1 BEDAVA 🔥🔥🔥

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde
  2. Vitorrs

M.2 SSD dönüştürücü kullanmak

Anakartım da 1 tane m.2 slotu var 2. bir m2 ssd takmak istiyorum Anakartım da boşta PCle x16 slotu var bu dönüştürücü ve bu ssd uygun olur mu, tam hız alır mıyım? Şuan samsung 970 evo plus 1 TB kullanıyorum dönüştürücüye hangisini takmam daha manıtklı olur? Anakartım
  3. Vitorrs

Steam internet bağlantısını kesebilir miyim

Steamda aile hesabı kullanıyorum diğer aile üyesi ile aynı anda çevrimdışı oyuna girmek istiyoruz fakat ikimiz de çevrim dışına alsak da aynı anda oyuna giremiyoruz ethernet kablosunu çıkarttığımız da girebiliyoruz. Kısacası steamin internet bağlantısını kesebileceğimiz bir ayar var mı?
  4. Vitorrs

🔥İndirim VİSA İLE TCL Elite Plus A++ 12.000 BTU KLİMA 18.699 TL

Sepette %10 indirim + ödeme kısmında visa karta özel 2000 TL düşüyor fiyatı Vade farksız 9 aya kadar taksit imkanı da bulunuyor https://www.hepsiburada.com/tcl-elite-plus-a-tac-12chsd-xa73i-inverter-12000-btu-wifi-4-yone-otomatik-uflemeli-duvar-tipi-klima-p-HBCV00008H55X8?magaza=Hepsiburada...
  5. Vitorrs

Motor ehliyeti kurs ücreti

Daha önce hiç motor kullanmadım tecrübem olmadan A sınıfı ehliyet alabilir miyim, kurs ve sınavda sorun yaşar mıyım? B sınıfı ehliyetim var kurs ve harç ücretleri hakkında güncel bilgisi olan var mı?
  6. Vitorrs

XPG Defender Pro DEFENDER PRO Alınır Mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/268899/xpg-defender-pro-rgb-temperli-cam-usb-3-0-e-atx-mid-tower-siyah-gaming-kasa-defender-pro-bkcww/#cr_qna Sizce bu kasa alınır mı iyzico indirimleriyle, yada daha f/p bir kasa var mı önerebileceğiniz?
  7. Vitorrs

Evde kullanmak için bench sehpası önerisi

Evde bir odada duracak sabit bench sehpası arıyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçem: 3000-5000 TL civarı
  8. Vitorrs

TAMİ DOLANDIRICI ŞÜPHESİ

Tami uygulamasını daha önceden yüklemiştim banka hesabımdan tamiye yükleme yaptım fakat parayı ne harcayabiliyorum nede geri ibanıma atabiliyorum
  9. Vitorrs

Yumurtalık veya etlik tavuk çiftliği kurulumu

Uzun süredir tavuk çiftliği kurmayı düşünüyoruz. Tavuk çiftliği kurmak mantıklı mı, kârlı bir iş mi, yumurtalık mı daha iyidir yoksa etlik mi? Tarım ve orman il müdürlükleri sorularımıza cevap verir mi ilgilenirler mi? Kendisi veya yakın çevresi bu iş ile ilgilenen bilgisi olan var mı?
  10. Vitorrs

Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi 8x680 TL

Ürün altında kupon kazan ve sepette '' PAZARFIRSAT200 '' kuponuyla 8 adeti 680 TL adeti 85 TL yeni kod SUPERPAZAR200 https://www.trendyol.com/abdurrahman-tatlici/tadibu-kakaolu-findik-ezmesi-2-x-330-g-p-66578293?boutiqueId=61&merchantId=108382...
  11. Vitorrs

DEFACTO %40-50'ye varan indirim ve 200 TL kupon

https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/defacto-urunlerinde-40-50-net-indirim?trackingId=11792408 750 TL üzeri 200 TL indirim Kodu: MODA200
  12. Vitorrs

Yardım Van9003 VALORANT windows 11

Oyunu açtığımda lobideyken yaklaşık 1dk sonra bu hata geliyor ve oyun kapanıyor bios da secure boot seçenekleri devre dışı ne yapmam gerekiyor sorunu düzeltmem için anakartım asus tuf b450
  13. Vitorrs

Getiryemek ve Migros yemek indirim

Migros yemek 350 TL üstü 100 TL indirim tüm restorantlarda otomatik uygulanır Getiryemek 275 TL üstü 75 TL indirim Kod: MAÇGÜNÜ
  14. Vitorrs

Sata 3 SSD her laptoba takılır mı

Laptobumdan bu hdd yi çıkarttım bu ssdyi aldım takabilir miyim, uyumlu mudur.
  15. Vitorrs

Getir yemek, çarşı kazı kazan

Yemekte 325 TL üstü 75 TL çarşıda 100 TL indirim verdi bana farklı ödülleri de olabilir
  16. Vitorrs

Zorunlu trafik sigortası en ucuz neresi

Noterden yeni alınan araç için zorunlu trafik sigortası yaptıracağım en uygun nerede yaptırabilirim, bir kaç siteye baktım fazla fiyat çıkarıyorlar gibi geldi, bayilere mi gitmek en mantıklısı?
  17. Vitorrs

Getiryemek 275 TL üstü 75 TL indirim

1729781007 Seçili işletmelerde geçerli diyor ama gördüğüm kadarıyla tüm restorantlarda geçerli (getirçarşı da seçili işletme olabilir)
  18. Vitorrs

Evde spor için hangi aletleri almalıyım

1.68 boy 60 kiloyum, spor yaparak hacim kazanmak istiyorum. İşim gereği bacak kaslarımın aktif olarak çalıştığını düşünüyorum, geliştirmek istediğim bölge bel üstü. Hangi aletleri tercih etmeliyim? Beslenme için diyetisyene veya benzerine gitmeli miyim?
  19. Vitorrs

Arabamı perte çıkarttılar ne yapmalıyım

Sigorta şirketi böyle bir kâğıt gönderdi bunu imzalayıp mail atacakmışım farklı bir firma satın alacakmış arabayı onlar da vekâlet vs.istiyor noterden ayrıca bu kâğıdı aracın plakasını vs. Kargolamamı istediler ne yapmam gerekiyor bilgisi tecrübesi olan var mı avukata gitmeli miyim
  20. Vitorrs

Win10 dan Win11 e geçemiyorum

Windows update kısmından Win11 indirdim ama yeniden başlatma kısmında anakart modelim olan Asus tuf yazısı geliyor ve orada kalıyor saatlerce bekledim
Geri