Arama sonuçları: *

• Users: Taha Enes
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Age Of Empires 4 Sürekli Donuyor

AOE4 oyununu uzun süredir oynuyorum. Son bir haftadır oyunu oynarken ilk önce ses gidiyor, bir süre sonra da oyun donuyor. Hiç bir şey yapamıyorum. Donduktan sonra genelde tekrar geliyor, bazen de masa üstüne atıyor. Ekran kartımın driver larını güncelledim, dosya doğrulaması yaptım. Hiç bir...
  2. T

The Last Airbender 2024

Merhaba arkadaşlar. 2024 şubat ayında Netflix kütüphanesine eklenen The Last Airbender dizisinin, netflix de TR dublaj hali var mı yada başka bir platformda TR dublajlısı var mı ?
  3. T

Bilgisayarımı her açılışta yeniden düzenlenen masaüstü simgeleri

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarı her başlatmamda masaüstü simgelerimin yerleri eski haline geri dönüyor. Masaüstündeki simgeleri yeniden düzenleyip bilgisayarı kapatıp açınca tekrar eski haline dönüyor. Bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı, yada daha önce başına gelen birileri var mı, nasıl...
  4. T

Rise of The Tomb Raider Steam versiyonu için Türkçe Yama

Merhaba arkadaşlar bir ara oyunçeviri.net sitesinden rise of the tomb raider için Türkçe yama indirmiştim. Build 668.1 'e çevirmiştim çalışmıştı fakat ip ile karşıya geçerken hata veriyordu. Güncel sürüm için Türkçe yama var mı? Çok aradım fakat bulamadım.
Geri