Arama sonuçları: *

• Users: baretizane
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Discord boost yıllık

Merhaba discord kanalıma boost basmak istiyorum 14 seviye olarak bunu aylık yapmak istemiyorum direkt yıllık olarak yapmak istiyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum aylık olarak çıkıyor önüme seçenekte yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  2. B

AMD Radeon software sorunu

Merhaba RX 5700 XT ekran kartım var ve onun için AMD Radeon software uygulamasını kullanıyorum bazen durduk yere ekran gidiyor PC yi yeniden başlatmam gerekiyor ( her hangi bir oyunu oynarken oluyor genellikle) yeniden başlattığımda PC yi AMD Radeon software uygulamasını yok ortada kendi...
  3. B

MSI ve gigabyte ekran kartları seçimi

Merhaba yeni PC dizecegim elimde alabileceğim 2 ekran kartı var sadece onlar arasında kaldım bu iki ekran kartını önceden hiç kullanmadım sizin tavsiyeleriniz nedir bu markalarda modellerde sorun oluyor mu kullanışı nasıl kullanan arkadaşlar veya bilenler yazarsa sevinirim Gigabyte GeForce GTX...
  4. B

Kulaklık seçimi yardımcı olun

Merhaba Şuan kullandığım kulaklık bozulmaya başladı Ben 2 kulaklık arasında kaldım çok bilgim yok kulaklıklarla almışken sorun çıkarmayacak bir şey almak istiyorum Birinci seçimim Monster pusat 7.1 lite İkinci seçimim Steelseries arctic 3 Hepsiburada indirimi den yararlanmakta istiyorum...
Geri