Arama sonuçları: *

1. TürkcanAcar

Çözüldü✓ Bazı oyunlarda pc kendine restart atıyor

Once Human isimli oyunda ilk olarak gözlemledim. Oyun açılıp ana menüden oyunu başlat dediğimde bazen yükleme ekranı esnasında bazen ise yükleme ekranı bitip oyun açıldığı gibi pc kendini restartlıyordu. Şimdide yeni çıkan Stalker 2 isimli oyunda yaşıyorum. Sabah oyuna sorunsuz girdim birkaç...
  2. TürkcanAcar

Ses kalitesi yüksek kulaklık önerisi.

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. Normalde 10k bütçeye sahibim fakat ne kadar az harcarsam o kadar iyi olur. Öncelikle kullanıpta memnun kaldığım kulaklıklar şunlardır; Logitech g633, corsair void elite wireless. kullanıpta beğenmediğim kulaklık ise razer blackshark v2'dir. Geçen hafta başı steel...
  3. TürkcanAcar

Yeni sıvı soğutucuyu taktıktan sonra pc 2 ram ile açılmıyor.

Yeni sıvı soğutma aldım herhangi bir sorun yoktu öncesinde. Yeni cihazı taktım ardından ramleri taktım bi çalıştırmak istedim sıvı soğutma çalışıyormu diye, çalışmıyor ama ramler. Ardından denemeye başladım. Ramlerde bir sorun yok. 4 ayrı slotla her bir rami tek tek ayrı slotlarda çalıştırdım...
  4. TürkcanAcar

Ucuza geniş ve soğutması iyi boş kasa

Başta gamepower warcry düşünüyordum. Fiyat konusunda benzerlerinden ucuz ve 9 a kadar takılabilir fan yuvası vardı. Tasarım tarafında hoşuma gitmişti. 9 fanlı kasada soğutma sorunu olmaz herhalde diye düşünmüştüm fakat forumda soğutma sorunu olduğunu yazmış herkes. Bu sebepten bana başta geniş...
  5. TürkcanAcar

Çözüldü✓ 4 fanlı kasamın 2 fanını söküp sıvı soğutma takmalımıyım?

Konu başlığını daha düzgün hale getirmek için öncelikle fikirlere açığım. Sorun şu kasamda normalde 6 fana kadar destek var. 3 öne 3 üste. Fakat anakartım da bobinlerin üzerinde bulunan soğutmak için yerleştirilmiş metal türü bir yapıdan ötürü üstten 2 fanlık boş alan var. Yani kasamda 4 adet...
  6. TürkcanAcar

Çözüldü✓ İşlemci soğutucum bozuldu /Yeni soğutucu önerisi

Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim ve ilk açtığım konum, öncelikle bir yanlışım varsa affedin uyarırsanız düzeltirim. Sıvı soğutucum arızalandı. Yeni sıvı soğutma bakıyorum. Bana kule tipi al diye tavsiye edildi fakat ekran kartımın kasmı fazla ısıtmasından ötürü bu ısıdan cpu'nun etkileneceği...
Geri