Arama sonuçları: *

1. U

sistemime göre monitör önerisi acill!!!

rtx 3060 i3 12 nesil bi sistemim var. oyun olarak fps daha fazla ama arada birde hikayeli oyun oynuyorum. film falan da izliyorum 27 inç tercih edicem.1080 p 240 hz mi yoksa 2k 165 hz mi seçmeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
  2. U

hangisini monitörü almalıyım

manitör almak istiyorum 2k 144 hz ve üstü 27 inç olursa daha iyi olur bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim veya yanlış düşündüğüm bişey varsa 1. https://www.incehesap.com/gamepower-intense-x60-2k-rgb-gaming-monitor-fiyati-45505/?ref=akakce&v=1.87.6 2...
  3. U

Monitör öneri 165-240hz 27 inç

Yeni bı sistem aldım 165 240 hz 27 inç 2 k 1080 p farketmez monitör önerisi verirmisiniz
  4. U

Vento vg14 fe kasası detay verirmisiniz nasil bir kasa

Bı sistem sipariş etmistim vento vg 15 fe vardı sistemde fanlarin RGB ledinde sorun oldugu için vg 14 fe kasasina geçis yapmak zorunda kaldım nasıl bir kasadir soğutmada başarılı mi bı detay verirseniz sevinirim
  5. U

Çözüldü✓ RTX 3060 Dual vs Ventus X3 Hangi ekran kartı sizce

Hangi ekran kartı daha iyi kötü yanlari nelerdir paylaşırsanız sevinirim.
  6. U

Ggentr ödeme yaptım sipariş iptali versem para iadesi ne zmana olur acill

Ggentr den bı PC aldım ödemesini de bankasına attım EFT ile ancak daha iyisini buldum ve parayı iade istiyorum ne zaman geri iade alabilirim
  7. U

Ggentr ödeme bekleniyor diyor yardımcı olur musunuz?

Cumartesi günü ggentr den easter gamerd TV e8 sistemini sipariş ettim bankadan onay koudnu verdim fakat para çekilmedi ve şuanda sitede ödeme bekleniyor yaziyor ben sipariş ederken stok vardı ancak şuan yok ne zaman gonderim olur veya parayı ne zaman çekerler stok varken sipariş ettim ancak...
Geri