Arkadaşlar bilgisayarım 64 bit fakat görev yöneticisinde çalışan bütün programlar oyunlar 32 bit olarak çalışıyor gösteriyor bunun nedeni nedir? Red Dead Redemption 2 oyunu bile 32 bit gösteriyor
Arkadaşlar Rainbow Six siege de barikat kırmak için silahın arka kısmını kullanıldığını biliyorum ama oyunda bütün tuşları denememe rağmen hala bulamadım nasıl barikat kıracağımı yardımcı olur musunuz
Merhaba RTX 3050 Ventus modeli almayı düşünüyorum çok ısınma olur mu kaç derece görürüm Rdr2 God Of War 4 gibi oyunlar oynamak istiyorum sorun yaşar mıyım?
Merhaba Az önce bir alışveriş sitesinde Msi Ventus rtx 3050 vga gibi bir ekran kartına denk geldim fiyatı uygundu ama bana HDMİ lazım ürünün özelliklerine bakıyorum HDMİ portu bir tane bulunuyor ama ürünün isminde VGA geçiyor yardımcı olur musunuz
Merhabalar Windows 11 ilk çıktığı zamandan beri kullanmaktayım daha önce böyle bir uyarı almadım TPM 2.0 açık olmasına rağmen son 1 aydır Standart Donanım Güvenliği desteklenmiyor hatasını alıyorum yardımcı olur musunuz?