Arama sonuçları: *

1. A

Oyuncu laptop önerisi

Selamün aleyküm. 40-50k civarında hem oyun hem montaj laptobu arıyorum. Şarjı da idare etsin. Ayrı olarak hdmi ve dvi ile laptoba bağlamk için ucuz yollu 144 Hertz monitör arıyorum.
  2. A

YouTube shadow ban ve İP ban

YouTube shadow ban ve İP ban nasıl anlaşılır? 2 3 tane yeni kanal açtık. Ve atılan videolar 2 izlendi. Sadece shorts videoları atıyoruz. Tüm kanallarda doğrulama yaparken aynı kimlik fotoğrafı ile doğrulama yapıyoruz. Ama tel no farklı. Yt shadow ban veya İP ban atmış olabilir mi? Öyle ise...
  3. A

YouTube tel no ve kimlik sınırı

Selamlar. YouTube'da yeni kanallar açıyoruz. Ve hepsinde farklı telefon numaraları kullanıyoruz. Ama doğrulama yaparken kimlik fotoğrafı atıyoruz ve hepsinde aynı kimlik fotoğrafı var. Açtığımız kanallar izlenmiyor. İzlenmiyordan kastım 50-100 izlenme dahi olmuyor. Attığımız videolar shorts...
  4. A

YouTube teklif hakkı kanalı etkiler mi

Selamlar, YouTube'da "komik yorumlar" adında 67.5k aboneli Shorts kanalımız var. Bundan 3 hafta önce 2 videoya videoyu yapan kişi tarafından telif atıldı. Sonrasında YouTube'un bize yolladığı Mail'de sonra 1 telif hakkı kaldığı ve 1 telif daha gelirse kanalın kapanacağı yazıyordu. Bizde kanalı...
  5. A

Bilgisayarim kapanip acilmiyor

Oyun oynuyorum, montaj yapıyorum bilgisayarım aniden kapanıyor. Biraz açılmıyor sonra açılıyor. Neden olabilir?
  6. A

Internet sitesi ulaşım

ChatGpt'ye giremiyorum. Türkiye'den girilmiyormuş sanırım. Bilen varda yardımcı olabilir mi?
  7. A

Yazılım uygulama giremiyorum

Bilmiyorum sitede bunlari konuşmak yasak mı (yasaksa uyarın). ChatGpt ye giremiyorum vps kullanmam lazımmış. Nasıl yapılacağını bilmiyorum. Bilen biri yardımcı olabilir mi?
  8. A

İşlemci alıcam hangi işlemciyi almalıyım

Ben Allah nasip ederse twitch'de yayın açıp erkan kaydını alıp montajlayım youtube'ye atıcam. Ryzen işlemci mi almalıyım, intel işlemci mi?
  9. A

Ölü piksel var artar mi

Ben monitör aldım. Monitörde 1 tane ölü piksel var çoğalır mı?
  10. A

Ryzen Islemci alacağım, hangi modeli alayım?

Ben Allah nasip ederse twitch'de yayın açıp ekran kaydını alıp montajlayıp youtubeye atıcam. Ryzen 5 5600 mü, 3600 mü, intel i5 11400 mü almalıyım? (Ekran kartı 1660 süper, veya rtx 3050 almayı düşünüyorum).
Geri