Selamün aleyküm. 40-50k civarında hem oyun hem montaj laptobu arıyorum. Şarjı da idare etsin. Ayrı olarak hdmi ve dvi ile laptoba bağlamk için ucuz yollu 144 Hertz monitör arıyorum.
YouTube shadow ban ve İP ban nasıl anlaşılır?
2 3 tane yeni kanal açtık. Ve atılan videolar 2 izlendi. Sadece shorts videoları atıyoruz. Tüm kanallarda doğrulama yaparken aynı kimlik fotoğrafı ile doğrulama yapıyoruz. Ama tel no farklı. Yt shadow ban veya İP ban atmış olabilir mi? Öyle ise...
Selamlar. YouTube'da yeni kanallar açıyoruz. Ve hepsinde farklı telefon numaraları kullanıyoruz. Ama doğrulama yaparken kimlik fotoğrafı atıyoruz ve hepsinde aynı kimlik fotoğrafı var. Açtığımız kanallar izlenmiyor. İzlenmiyordan kastım 50-100 izlenme dahi olmuyor. Attığımız videolar shorts...
Selamlar, YouTube'da "komik yorumlar" adında 67.5k aboneli Shorts kanalımız var. Bundan 3 hafta önce 2 videoya videoyu yapan kişi tarafından telif atıldı. Sonrasında YouTube'un bize yolladığı Mail'de sonra 1 telif hakkı kaldığı ve 1 telif daha gelirse kanalın kapanacağı yazıyordu. Bizde kanalı...
Bilmiyorum sitede bunlari konuşmak yasak mı (yasaksa uyarın). ChatGpt ye giremiyorum vps kullanmam lazımmış. Nasıl yapılacağını bilmiyorum. Bilen biri yardımcı olabilir mi?