Arama sonuçları: *

• Users: Greyjor
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

PSU Pinlerim 9070XT Nitro+ kartıma yetmiyor.

Merhabalar, geçen hafta Sapphire 9070xt nitro+ kartını aldım ve onun içinde yeni bir 750w nzxt psu aldım(Nzxt C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750W 80+ Bronze). psu'mda 2 tane 8lik pin var ama ekran kartında 3 tane 8lik pin var dolayısıyla şuanda kullanamıyorum. neler önerirsiniz? şimdiden teşekkürler.
  2. G

30-40k arasi laptop onerisi

Selamlar herkese. bu fiyat bandinda oyun odakli laptop onerebilir misiniz?
  3. G

MSI MP245V MI LENOVO L24I-4A MI?

bu aksam bu iki monitorden birini 2. monitor olarak alicam arkadaslar. lenovonun zarifligini cok sevdim ayrica ips panel, msi va panel. sizce hangisi? (sebebiyle soyleyin lutfen tesekkurler)...
  4. G

Gamepower Eva 5 vs Redragon K552 kumara

1-2 gün içinde yeni klavye alacağım ve tercihim bu ikisinden yana olacak. Gamepower bana çok daha şık geldi açıkçası. siz ne düşünüyorsunuz? https://www.incehesap.com/gamepower-eva-5-60m-mekanik-red-switch-turkce-q-88-tus-usb-gaming-klavye-3-yil-garantili-fiyati-69630/...
  5. G

laptop soğutucu önerisi

arkadaşlar dostum yeni laptop sipariş etti sizce soğtucu ne alalım benim aklımda zalman ns 2000 var siz ne dersiniz?
  6. G

ESKİ EKRAN KARTINI GÜNCELLEMEK MANTIKLI MI

gtx 950m ekran kartına sahibim ve hala geforce experience üzerinden gelen gpu güncellemelerini kuruyorum. sizce kurmaya devam etmeliyi miyim? bu denli eski bir karta kurmak mantıklı mı?
  7. G

aoc mu gigabyt'mi alınır ?

arkadaşlar iki monitörde fiyat olarak birebir nerdeyse. gigabyte itopyada sepette yapınca düşüyor 4800'e. sizce hangisini almalıyım? https://www.hepsiburada.com/aoc-23-8-24g4x-180hz-0-5ms-hdmi-dp-g-sync-fhd-ips-gaming-monitor-pm-HBC00005TF5MU...
  8. G

PALİT VE INNO3D ALINIR MI?

1 ya da 2 gün içinde hazır sistem almayı düşünüyorum ve gamegarajda birkaç inno3d ve palitli 4060ti 16gblik sistem gördüm. inno3d tercih edilir mi yoksa fiyatı yakın başka emsal markalar örnek verebilir misiniz?
  9. G

30k monitörsüz sistem tavsiye edebilir misiniz?

arkadaşlar 1-2 gün içinde sistem almak istiyorum. monitörsüz 30k'ya kadar bütçem var. ekran kartı olarak nvidia tercih ederim ama amd'den de gocunmam ayrıca 8gb olmasını istemiyorum ekran kartın. işlemci olarakta amd tercihimdir. varsa bildiğiniz 30k'ya kadar bu tarz bir sistem yardımcı...
  10. G

witcher 3 ormanın hanımları kitabı envanterimde yok

başlıkta da yazdığım gibi ormanın hanımları kitabı yok arkadaşlar envanteri didik didik ettim ama muhtemelen ben onu yanlışlıkla satmışım. ve bu görev olmazsa ana hikaye devam etmiyor diye biliyorum. yardımcı olur musunuz ne yapmam gerekiyor ?
  11. G

Laptop Soğutucusu Önerisinde Bulunabilir Misiniz?

arkadaşlar bilgisayar biraz eski ve de yaz geldi artık çok ısınmaya başladı oyunlarda da performans kaybının olduğunu gördüm bana bildiğiniz sağlam laptop soğutucularından önerirsiminiz ? ama rica ediyorum gidipte 2 ay sonra bozulmasın verdiğim paraya değsin. bütçe olarak 1k kusura çıkabilirim.
Geri