Arama sonuçları: *

• Users: mstfgvlr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Ücret iadesine karşın Monitör önerisi.

Dostlar merhaba, "MSI 27" G274QPF 2560x1440 (WQHD) FLAT RAPID IPS 170HZ 1MS ADAPTIVE-SYNC PIVOT GAMING MONITOR" direkt olarak ismini yazdığım monitöre sahiptim. Malasef arıza sebepli garantiye gönderdim. Sonuç olarak iade/değişim raporu verdiler. Satıcı ile görüşmem gerektiği iletildi. Satıcı...
  2. M

20.000TL ve 30.000TL arası laptop önerisi.

Merhabalar, kardeşim için lisede kullanacağı ve orta halli güncel oyunları oynayabileceği bir laptop bakıyorum. Masaüstü fikri daha mantıklı ancak almışken bir kaç yıl sonra üniversiteye de götürmesi bizim için iyi olur...
  3. M

SSD aynı anda okuma yazma hızı.

Dostlar merhaba, sanırım Abdullah abinin videosunda görmüştüm. SSD den bahsederken üzerinde bir çip gösterip bu olduğu sürece aynı anda okuma yazma yaparken hızlar düşmez ancak yoksa hem okuma hem yazma yazarken performans düşer diye. Böyle bir bilgiye sahip olan var ise beni aydınlatabilir mi...
  4. M

RTX 3070Ti Ekran kartlı ikinci el Bilgisayar VS. RTX4070

Dostlar merhaba, bu aralar bir hazır sistem almayı düşünüyorum ancak fiyatlar her geçen gün artıyor. 35k civarına baktığım 4070 DDR5'li sistemler 40+k fiyatlara çıktı bir anda. Bu yüzden kafam karışmaya başladı. Bir yandan DLSS 3.0 için 4000 serisi kart almak istiyorum ama 4060 ta 8GB VRAM...
  5. M

S22 için 45w şarj aleti alınır mı?

Dostlar merhaba, Galaxy S22 kullanıyorum. Elimde var olan 18W şarj aletini kullanıyorum ancak hem yeterli gelmiyor hem de eski olduğu için bozulmaya başladı. Yeni bir şarj aleti almak istiyorum ama her ne kadar telefon 25W destekliyor olsa da 45W destekli bir şarj aleti ile denemek istiyorum...
  6. M

Yardım Mad Max benzeri oyun.

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 7-8 yıl önce kadar Mad Max e çok benzeyen bir oyun oynamıştım. Oyun baya eskiydi, örnek vermek gerekirse STALKER tarzı bir arayüzü ve grafik düzeyi vardı. Oyun araba sürme üzerine kuruluydu. Konvoy kovalar malzeme toplar farklı şehirlere giderdik. Kapak fotoğrafında...
Geri