Arama sonuçları: *

1. S

Testlerdeki gibi FPS vermiyor

Arkadaşlar şimdi arkadaşımın https://www.itopya.com/lenovo-loq-15irh8-i7-13620h-16gb-ddr5-rtx-4060-gddr6-8gb-512gb-ssd-156-fhd-ips-g-sync-144hz-freedo_u24614 Unu deniyorum satın almayı düşünmüştüm ancak farcry 5 te Med ayarlada kasınca acaba genel mi sorun var diye baktım ama YouTube testinde...
  2. S

Dell P2423DE 23,8" alınır mı

ekran kartım 4070 genel olarak tasarım işleri yapıyorum ancak oyunda oynuyorum oyunlarda çok rekabetçi değilim 2k olarak bu monitörü önerdi forumda arkadaş 24inç gerekiyor bana hem diğer 2k lardan uygun geldi oyun oynamada çok problem oluşturur mu önerilerinizi bekliyorum :D
  3. S

2k veya fhd monitör öneri

Merhaba arkadaşlar başlığı detaylandırmak gerekirse böyle çok hz li ms li bir monitör ihtiyacım yok 60 fps sabit kullanmayı düşünüyorum zaten yeni pc de pc özellikleri 4070 ve 5600x bu yüzden darboğaz çok olmaması için 2k düşünüyorum ama fhd de olabilir f/p anlamında 24 inç civarı (27inç masaya...
  4. S

Püfür püfür kasa önerisi

Arkadaşlar eski konularda göz gezdirdim ancak bazı kasaları beğendikleri vs pek bulamadım satıştan kalkmıştı linkleri o yüzden püfür püfür 360mm radyatör takabilecegim bir kasa önerisi bekliyorum bütçe pek problem değil (ama 5-6k da olmasın 😅😅) PSU:MSI MPG a850gf İşlemci:7600x Ekran kartı : MSI...
Geri