Arama sonuçları: *

• Users: AYİMBOD
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Acer nitro5 Gsync Açmak

Öncelikle ben laptopumu usb c to displayport kablosu ile monitörüme bağlıyorum ve monitörümde g-sync uyumlu. Fakat ben nvidia denetim masasını açtığım zaman ekran ayarları dahil pek çok ayar yok bundan dolayıda g-sync i açamıyorum. Bunun sebebi ise laptopların ekran paneline dahili ekran...
  2. A

1Rx8 Vs 2Rx8 Rank Ram

Arkadaşlar Acer Nitro 5 AN515-58 Laptobum için ram alıcam fakat Kingston markanın 2 farklı rami var, biri S olan modeli 1Rx8 Single Rank ,Diğeri ise D olan modeli 2Rx8 Dual Rank ,Yani Single olan modelde 8 çip bulunurken Dual olan modelde 16 çip bulunuyor.Bu iki ram arasında bir fark olurmu...
  3. A

Hp Victus VS Acer Nitro 5

24000 Lira Bütçem var Bu 2 Laptop arasında kaldım .Bugün sipariş vermem gerek hangi laptobu sipariş vermeliyim...
  4. A

Acer Nitro 5 i7 12700h Rtx 3060

Dün Gece Vatan Computer Gece İndiriminden bu modeli havale ile 23850 tl ye sipariş verdim. Henüz ücreti ödemedim ve size danışmak istedim max 24k ya kadar alabileceğim bu laptoptan başka seçeneğim varmı yoksa bu fiyata alınabilicek en iyi seçenek bumudur.Şimdiden cevap veren herkese çok teşekkür...
  5. A

Dramli M2 SSD önerebilir misiniz?

512 GB Dramli ssd almak istiyorum.Hangi ssd yi almalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim.Pcıe Gen3 yada Gen4 Farketmez. Bütçem Max 900 tl daha üstüne çıkamam.
  6. A

Bilgisayar Topluyorum Parçaların Uyumu

Bilgisayar Kasası Ve Psu Mevcut Şimdilik Bu Parçaları Almayı Planlıyorum.Valorant ve FPS Tarzı online oyunları oynuyorum.Ekran Kartını Bütçem şu an çıkışmadığı için eski kasamdaki radeon hd 7850 modelini kullanıcam bir sıkıntı çıkarmı.Bir kaç aylık beni valorantta lolde falan götürsün...
Geri