Arama sonuçları: *

• Users: Vader
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Vader

Laptopda win 11 mi win 11 pro mu

Yeni laptop aldım msı katana 17 serisinden win 11 pro kurmayı düşünüyordum ama bazıları laptoplarda driver sorunu ile karşılaşabilirsiniz win 11 home kullanın diyor bu konu hakkında bilginiz var mı ?
  2. Vader

Çözüldü✓ Hangisini tercih etmeliyim

Gözüme 2 tane laptop kestirdim ancak hangisini alsam kararsızım Casper Excalibur G870.1265-EFB0X-B Intel Core i7-12650H 64GB RAM 1TB NVME SSD GEN4 8GB RTX4060 Freedos https://app.hb.biz/Wei6RzDCghyf Fiyat olarak bu cazip ama ekran boyutu düşündürdü Monster Tulpar T7 V20.6.2 Intel Core i7...
  3. Vader

Çözüldü✓ Rtx 4060’la herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?

Merhaba işlemcim ryzen 5 5600x anakart msı B550m pro vdh psu Thermaltake Tr2 S 750w şu an ki ekran kartım rtx 2060 ekran kartını rtx 4060 a çıkarmayı düşünüyorum sizce herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ?
  4. Vader

Çözüldü✓ Oyuncu Laptop Önerileri

Uzun vadeli kullanılabilecek 15k ya kadar oyuncu laptopu almayı düşünüyorum önerileriniz nelerdir.
  5. Vader

Çözüldü✓ mouse ve mousepad önerisi

Kablolu mouse ve mousepad önerileriniz nelerdir
  6. Vader

Çözüldü✓ Kablosuz Oyuncu mouse Önerisi

Merhaba kablosuz oyuncu mouse almak istiyorum ama gecikme vs. de yaşamak istemiyorum bütçe max 1000₺ ne önerirsiniz
  7. Vader

Çözüldü✓ Ekran kartı sıcaklığı

Merhaba ınno 3d 2060 super 8gb ekran kartım var oyun oynarken örn ;Fifa 23, Hogwarts Legacy gibi oyunlarda 79-80 dereceyi görüyor Valorant da 79 u geçmiyor. Yük altında değilken 50-60 derece arası oluyor normal midir ve ekran kartına macun sürülür mü şimdiden cevaplayan herke teşekkürler
Geri