Arama sonuçları: *

• Users: mp4mert
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mp4mert

KULAKLIĞI KASAYA TAKINCA DİP SES VE TİZ SES SORUNU

Arkadaşlar selamlar iyi akşamlar 2 gündür şu sorun yüzünden kafayı yemek üzereyim. Artık son çare buraya yazmakta buldum. Bana yol göstereceğinize inanıyorum. Dostlar benim Rampage hectrora kulaklıgım var bu kulaklıgı şuankı kasama taktıgım zaman acayip şekilde dip ses (hışırtı) ve karşı tarafa...
  2. mp4mert

A way Out için konsol gereklimi

Arkadaşlar iyi günler A way Out adlı oyunu aldım arkadaşımla oynamak için ama bu oyunu oynamak için illa konsol gerekli diye bir şey duydum her iki kişide klavye maus ile oynayabilirmiyiz? Cevaplarsanız sevinirim :)
  3. mp4mert

Silinen videolarımı geri nasıl getiririm?

İyi akşamlar arkadaşlar bir kaç gün önce yanlışılkla telefonun dosyalarını kurcalarken bütün resimlerimi ve videolarımı sildim google fotoğraflarda da yedek alınmamıştı. Bu videoları kalite düşmeden nasıl getirebilirim bir kaç uygulama yükledim ama kaliteleri 240p gibi yardımcı olursanız...
  4. mp4mert

250-300 tl arası kulaklık önerisi

İyi akşamlar arkadaşlar lafı uzatmadan konuya gireyim. Şuanki kulaklığım rampage'in bir kulaklıgı 7.1 modelini unuttum 😂ne yalan söyleyim hiç memnun kalmadım belli bi sesden sonra cızırtı falan geliyor iki kere iade etmeme rağmen aynı sorun neyse sizden isteğim 250 - 300tl'ye malesef ki çok bi...
  5. mp4mert

Pc'den ses belli bi süre sonra kesiliyor

İyi akşamlar arkadaşlar bugün yaşadığım bi sorunu sizlere sormak istedim. Pc açıyorum dc ye giriyorum oyuna giriyorum normal bi şekilde fakat daha sonra bi anda ses gidiyor sadece pc yi yeniden başlat dediğimde ses eski haline geliyor ve bi süre sonra tekrar aynı sorun bugün realtek ile ilgili...
  6. mp4mert

Psu içerisindeki sakız gibi şeyler nedir?

Arkadaşlar iyi günler bugün psu yu açtım bi temizkeyim diye fakat içinde gördüklerim bi tık şaşırttı beni sakız gibi şeyler var aceba bu düşündüğüm şeymi yoksa başka bir maddemi? 1677245492
  7. mp4mert

Hdd'den gelen garip sesler

Arkadaşlar iyi günler. Pc mi 6 senedir kullanıyorum. Ve sanırım artık hdd ömrü bitiyor oyunlara girdiğimde genelde nası diyeceğim bilmiyorum ama pervane sürtme sesi gibi sesler yapıyor ve bu ses 3 5 sn sürüyor ve kasaya hafif vurunca düzeliyor en başta psu ve fanlardan kaynaklanığını düşümdüm...
  8. mp4mert

Kasadan tıkırtı sesi geliyor?

Dostlar iyi günler geçen sene pc kasamdan yüksek sesli rahat bir şekilde arka odadakininde duyacağı şekilde bir tıkırtı sesi gelmekteydi ve bu durum 3 4 kere olmuştu daha sorna yazın kesildi ve şimdi bu durum tekrar oluyor pc 1 2 saat çalıştıkyan sonra acayip bir şekilde eskisi kadar olmasada...
  9. mp4mert

2 sistem arasında kaldım sizce hangisi?

Arkadaşlar iyi günler aşağıya 2 adet topladığım sistem bırakıyorum (giriş seviye) sizin tercihiniz hangisinden yana olurdu? 1.SİSTEM -RX570 -RYZEN 5 2600 -8GB RAM -B450M ANAKART 2. SİSTEM -RX6400 -İNTEL İ5 7500 3.40 GHZ -8GB RAM -B450M ANAKART
  10. mp4mert

Ddr4 8gb ram 2400 mhz ram önerisi?

İyi günler arkadaşlar 8 gb ramımın yanına bi 8 gb toplamda 16 gb ram olmasını istiyorum. Fakat mağlum çok fazla marka var 2400 mhz 8 gb ram öneririmisiniz bütçem 450 500 tl
  11. mp4mert

Bu kadar darboğaz sorun olurmu?

Arkadaşlar iyi akşamlar. :) işlemcim i5 7500 ekran kartım rx 6400 darboğaz yapıyor. Resimdede verdim ztn darboğaz oranını bu cok fazla sorun olurmu ve şuanki ram 8 gb bunu 12 gb yapsam darboğaz açısından daha faydalı olurmu?
  12. mp4mert

Contect Manager Shutoko Yükleniyor ekranında kalıyor

arkadaşlar iyi günler bugün her zamanki gibi asetto corsa girdim fakat böyle r sorunla karşılaştım sildim tekrar yükledim malesef düzelmedi bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
  13. mp4mert

Gta 5 0xc0000007b hatası

Arkadaşlar iyi akşamlar gün geçmiyorki bi problem çıkmasın :D geçenlerde gta 5 yükledim fakat sistemim vs kaldırdığı halde gta 5 hata veriyor hata 0xc0000007b bunum gibi bir hata ne rockstar uygulaması açılıyor nede gta 5 oyunu epicgames den almıştım nedeni nedir söylerseniz sevinirim yapmadığım...
  14. mp4mert

Pc markası yazısı geliyor daha sonra sinyal yok diyor

Arkadaşlar günaydın bugün sabah her zamanki gibi pc mi açtım fakat (pc markası casper excalibur) casper yazısı geldi ve daha sonra sinyal yok diyor ama kasa hala çalışıyor aynı şekilde kasayı televizyona bağladım hiç bir problem yok nedeni nedir?
  15. mp4mert

İ5 7500 3.40Ghz rx6400 darboğaz yaparmı?

Günaydın dostlar merak ettiğim bi soru var size sormak istedim rx6400 i5-7500 3.40Ghz Darboğaz yaparmı? Valorant girdiğimdr fps 200 250 civarında fakat çok fazla drop yiyorum sebebi nedir? İşlemci: İ5 7500 Ekran kartı: Amd rx6400 Anakart: ecs h110m4c2h Ram: 8gb (16 yapacağım)
  16. mp4mert

Çözüldü✓ VALORANT YÜKSEK FPS DE DROP SORUN

Arkadaşlar iyi günler bugün rx6400 aldım asus phoneix marka 4gb driverler vs her şey en son sürüm driver ayarlarında yaptım fakat valorant da ort. 150 200 fps alıyorum fakat drop yiyorum saçma bir şekilde eski ekran kartım gt 1030 du onda bile gayet akıcı dropsuz bir şekilde oyun oynuyordum...
  17. mp4mert

Lütfen yardım! Anakart Kablolarını nasıl takıcam?

Arkadaşlar iyi günler biraz önce yeni ekran kartım geldi bende doğal olarak eski ekran kartını çıkardım ankart üzerindeki kabloları söktüm yeni ekran kartıno taktım kablolarıda taktım güç verdim fakat tık yok internetten baktıgımda dıger kısılerde farklı kablolar var bende sadece 2 adet usb...
  18. mp4mert

Rx6400 ets de kaç fps alır?

İyi günler arkadaşlar bugün asus rx6400 4gb şipariş ettim şuanki ekran kartım gt1030 ets 2 de en maximum ayarlarda ölçekleme vs 400 iken 30 40 fps alıyor rx6400 en yüksek maximum ayaralarda kaç fps alır? Youtubedeki videolarda bulamadım kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim :)
  19. mp4mert

Güç kaynağım ekran kartını çalıştırırmı?

Arkadaşlar iyi akşamlar. Hemen lafı uzatmadan konuya gireyim. Ben bi ekran kartı alacagım asus phoneix rx6400 şuanki ekran kartım gt 1030 ve psum 300w şuanki ekran kartını çok rahat bir şekilde çalıştırıyor fakat bu yeni alacağım rx6400 ekran kartı 500w psu öneriyor ve 55w güç çekiyor sistemim...
  20. mp4mert

Asus phoneix rx6400 ekran kartına güç kablosu bağlanıyormu?

Arkadaşlar iyi günler resmini koyduğum asus phoenix rx6400 ekran kartını almayı düşünüyorum fakat bu larta herhangi bir güç kablosu takılıyormu bilen varsa cevap verirse sevinirim :)
Geri