Arama sonuçları: *

• Users: __ALİ__
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. __ALİ__

Vatan gece indirimleri yeniden gelirmi

[H3 id='MSI+MAG+PANO+M100R+almak+istiyorum+11.11+de+iken.+Sadece+gece+vatanda+kampanya+olmu+onun+haricinde+hi+kampanya+olmad.+Baka+sitelerde+felan+olurmu+1+haftadr+11.11+i+bekliyorum']MSI MAG PANO M100R almak istiyorum 11.11 de iken. Sadece gece vatanda kampanya olmuş onun haricinde hiç kampanya...
  2. __ALİ__

Msi m100r alacağım Nerde bu 11.11 indirimleri

Beyaz kasaya ihtiyacım var. En beğendiğim Msi m100r fakat hiçbir yerde indirime girmedi amazon 1000 tl indirim kupon kampanyasında zaten site çöktü https://amzn.eu/d/0rPyg9T
  3. __ALİ__

Led ışık döşemesi için yardım fotoraflı

fotoraflarda görünen gibi 1/64 rafıma ışıklandırma yapmak istiyorum. Bu ışıklandırma için hangi ledleri ve nasıl kullanmalıyım yardımcı olabilirmisniz
  4. __ALİ__

Yardım Monitörümde çizgiler var (görselli)

iyi akşamlar, monitörümde bu şekilde çizgiler var bunlar nedir bilen varmı.
  5. __ALİ__

Rtx 3050 oyunda yüzdelik kullanım düşmesi

Merhabalar, Öncelikle sistemimde 3050 8gb ve i5 12400f var. Çoğu oyunda özellikle ets2 de gpu kullanımım arayüzde fazla iken oyuna girince aniden düşüyor. Orta grafiklerdeki bir ETS yi bile 40 fps ye kadar düşürebiliyor. Sebebi nedir yardımcı olabilirmisiniz.
  6. __ALİ__

20.000 tl bütçe ile masaüstü bilgisayar önerisi

20 k bütçem var sistem önerileriniz nelerdir
  7. __ALİ__

Hdd hiçbir şekilde silinmiyor/biçimlenmiyor

3 yoldanda diski silmeye çalıştım fakat her seferine bu hatayı alıyorum yardımcı olurmusunuz
  8. __ALİ__

Youtube yeni şartlar bende gözükmüyor ?

Beyler yeni para kazanma şartları (3m short veya 3bin saat) bende gözükmüyor eskisi gözüküyor bunu nasıl düzeltiriz yeni para kazanma şartlarına uyuyorum şuan
  9. __ALİ__

Yardım Gta 5 Online görev yaparken öldürülme

Görev yaparken geliyolar beni öldürüyolar bunun çmzümü varmı
  10. __ALİ__

SSD de oyunlar harici 200 gb var

SSD de oyunlar harici 200 gb var bunların ne olduğunu nasıl öğrenebilirim
  11. __ALİ__

Yardım Panelin içine toz girmeden temizleme ( foto var )

Beyler panelin içine girmeden nasıl temizlerim alttaki tozları
  12. __ALİ__

Psu dan ses geliyo !

Beyler tam ayırt edemedim ama büyük ihtimalle bu ses psu dan geliyor sebebi nedir ?
  13. __ALİ__

Bu ethernet kablosu bana yetermi ? (Foto var)

Beyler ev interneti 50mbps bu kablo bana tam performans verirmi
  14. __ALİ__

Güç kaynağının şalterini kapatmak zarar verirmi

Cooler master in 80plus bronz sertifikalı 650 watt güç kaynağı var bilgisayar kapalıylen cızırtı geliyor beni rahatsız etmiyor fakat yinede çok sağlıklı bir sese benzemiyor “O/I” şalterini kapatınca kesiliyor hep kapalı kalsa sıkıntı olurmu
  15. __ALİ__

Eski mouse'u nasıl değerlendirebilirim

Beyler bu mouseyi çok eskiden kullanıyodum ve kasası kırık bunun parçalarıyla ne yapabilirim ( düme fln atayabilirsem iyi olur )
  16. __ALİ__

Yardım STEAM İNDİRİMİ AKŞAMMI GELECEK

Beyler 11 şubat indirimi akşammı gelecek ?
  17. __ALİ__

Darboğaz Varmı ? (FOTO VAR)

Beyler işlemcinin kullanım yüzdesinin düşük olması normalmi Rtx3050 asus İ5 12400f asus prime h610m d d
  18. __ALİ__

EASYECP çakma ekran/batarya kabul ediyormu

Beyler elimde 6s var easy cep 2000 lira teklif ediyor fakat benim ekranım ve bataryam çakma sorun olur mu ?
  19. __ALİ__

Öneri 120mm Rgb fan öneriniz?

Benim kasamın fanlarında 100 e yakın mod var ve her rengi verebiliyor buna benzer kaliteli 1 tane fana ihtiyacım var ( kasanın üzerindeki fanlar piyasada yok ) 2. El satan varsa alabilirim
  20. __ALİ__

Bana bu fandan lazım nerden bulurum ? (Foto var)

Arkadaşlar powerboost kasamın stok fanından lazım 1 tane nasıl bulurum veya elinde olan varmı ? (Özellikle bu fanı istememin nedeni 50 den fazla mod var)
Geri