Arama sonuçları: *

• Users: Arda_53
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Aldığım Ram Sahte olabilir mi ?

N11 uygulaması üzerinden UYGUNURUNAL satıcısından laptop için RAM aldım . Resimlerde gibi değil . Dikkat ederseniz etiketin altındaki siyah belleklerden tek sıra var . Resimde çift görünüyordu . Üstünde ki barkodları okuttuğum zaman herhangi bir sayfa vs. açılmıyor sadece kod gibi birşeyler...
  2. A

İtopya-Yandex iş birliği?

1. Konuda malumunuz İtopya'nın reklamı var . Aşağıda ise Yandex ile İtopya Kazandırıyor sekmesi var . Güvenilir mi sizce ? 3 aylık TOD süper lig paketi almak istedim ama önce sizlere bi danışmak istedim .
  3. A

Vodafone'a Özel - 100 Migros Money Hediye

Vodafone Happy menüsünde " Alışveriş " menüsünü seçin . Aşağıda Migros kampanyasını göreceksiniz .. Oradan aldığınız kodu SMS ile " 5818 " e YANIMDA (aldığınız kod) yazıp gönderin. SMS ile bildirim geliyor kampanyaya katılımınız sağlanmıştır diye . Biraz bekledikten sonra bakiye yüklenir . Daha...
  4. A

Batum'dan PS5 almak.

Rize'de yaşıyorum , Batum'a gidip PS5 almak mantıklı mı ? Orda ki fiyatlara hakim olanlar beni bilgilendirirse sevinirim . Sınır kapısında iade vs. durumları varmış anlamadım pek. PS5 Slim1tb almayı düşünüyorum hemde bi Batum görmüş olurdum :D
  5. A

MSI Spatium M450 M2 SSD nasıldır

https://pckolik.com.tr/urun/msi-spatium-m450-500gb-pcie-40-nvme-m2-ssd Laptopuma 2. bir M2 olarak ekleyeceğim. SSD'ler ile alakalı pek bir bilgim yok . Bu SSD iyi midir ? Kullanan veya bilgisi olan varsa beni bilgilendirirse çok sevinirim
  6. A

Parolapara kartımı İyzico hesabıma eklemem gerekiyor mu

Dostlar merhaba , İyzico ve Parolapara kampanyalarıyla bir iki ürün almak istiyorum da aklıma takılan bir şey var . Parolapara sanal kartımı iyzico hesabıma eklemem gerekiyor mu ? Yoksa iki hesabı da açıp ödeme esnasında iyzico ile öde diyip Parolapara kart bilgilerimi girmem yeterli mi ?
  7. A

Modem Kurulum sonrası internet yok

Birkaç gün önce modemi resetledim ve internet kesildi . Biraz araştırma sonucu modem arayüzünde modem kurulumu yapmam gerekiyormuş ve bu yüzden müşteri temsilcisine ulaşıp şifre almam gerekiyormuş . Kendilerine ulaşıp şifre vs. aldım ve kurulumu yaptım . Lakin hâla internet gelmedi . Modemde...
  8. A

Laptop kapanmıyor , görev çubuğu çalışmıyor

Sabah birşeyi yoktu normal bir şekilde kapattım lakin şimdi görev çubuğunda ki uygulamalar açılmıyor , windows arama kısmı da çalışmıyor , işin en garip tarafı laptopu ne kapatabiliyorum ne de yeniden başlatabiliyorum. yardımcı olursanız sevinirim sorun nedir ?
  9. A

Hepsiburada premium iptal etme

Kargo bedava olması için 1 TL karşılığında premium alacağım da sonradan iptal etsem herhangi bir ücret kesilir mi ?
  10. A

Max 300 TL kablosuz mouse önerisi

Küçük boyut olmayacak şekilde bu bütçede hangi mouse'u önerirsiniz ?
  11. A

SkyrimSE - desteklenemeyen 16bit hatası

Az önce Microsoft Store üzerinden 50TL ücret karşılığında The Elder SkyrimSE oyununu aldım . Oyunu kurdum , açtığım zaman desteklenemeyen 16 bit hatası diye bir uyarı veriyor . Oyunun açıklama kısmında mimarisini 64 bit olarak gösteriyordu , benimde sistemim 64 bit olmasına rağmen neden bu...
  12. A

Tomb Raider GOTY - TR yama sorunu

Dün indirimlerden Tomb Raider GOTY oyununu aldım . Türkçe yama kurmak istedim ama sürekli hata verdi , sonra versiyon sürümleri dikkatimi çekti. Bende yüklü olan v1.01.0.0 sürümü lakin sanırım türkçe yama sadece v1.01.748.0 versiyonu için . Bende olan oyun sürümü için türkçe yama var mı ? veya...
  13. A

Laptop , Assassin's Creed Valhalla'yı Kaldırır mı ?

Laptopta İ5-12450H işlemci ve 8GB RAM bulunmakta , ileride 16+16 yapacağım. Bu laptop şuanki haliye veya 16+16 upgrade sonrasında Assassin's Creed Valhalla oyununu kaldırır mı , 720p Low.
  14. A

Fifa 22 nereden ücret karşılığında indirebilirim

Arkadaşlar merhaba , Fifa22 'yi korsan olmayacak bir şekilde nasıl oynayabilirim ?
  15. A

Epic Games - Fallout 3 Hata

Arkadaşlar merhaba , geçenlerde bir ara epicgames bu oyunu ücretsiz dağıtmıştı hatırlayacağınız üzere .. Oyunu yükleyip oynamak şimdi nasip oldu ama bir sorun var . İlk başta karakter seçmek için bi ekrandan karakterini oluşturttuğu ekranda hiç bir şey yok , gözükmüyor . Neyse dedim belki sadece...
  16. A

Türk Telekom modem iadesi

Başka bir operatöre geçtiğim için modem iadesi yapmam gerekiyormuş . Aklıma takılan bı soru var , ben bu modemi iade ettikten sonra herhangi bir ücret alacak mıyım , yoksa son faturamdan belirli ücret düşecek mi ?
  17. A

Çözüldü✓ F/P Laptop Soğutucu Tavsiyesi?

Arkadaşlar başlıktan okuduğunuz üzere laptop soğutucu almak istiyorum ama internet üzerinde bir sürü model var hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum . Kullanan veya bilgi sahibi biri bana öneri verebilir mi ?
  18. A

Ryzen 5500u ile İ5 12450H arasında kaldım

Bu iki işlemcili laptop arasında kaldım aralarında fiyat farkına değer bir fark var mı hangi işlemcili laptopu tercih etmeliyim ?
  19. A

Maden Mühendisliği ile ilgili bilgiye ihtiyacım var

Arkadaşlar , aramızda maden mühendisi olan arkadaş varsa bana yardımcı olabilir mi ? Tam olarak ne iş yapar , neler ile uğraşır , üniversite bölüm dersleri ne kadar zor gibisinden yardımcı olursa sevinirim . İnternetten baktım ama birde burdan sormak istedim :)
  20. A

Hat Taşımada Fatura Kesimi

Arkadaşlar merhaba , bugün numaramı başka operatöre taşıma işlemlerini gerçekleştirdim . Daha da aktifleşmedi . Eski operatörüm yeni hattım daha aktiflesmedigi için bana yeni bir fatura keser mi ne yapmalıyım ?
Geri