Arama sonuçları: *

• Users: Scorp!on
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Scorp!on

1 dönem kayıt dondurma yatay geçişe engel mi

Arkadaşlar 1.sınıfın 1. Döneminde yaşadığım olaylar sebebiyle kayıt dondurdum 2. Dönem ortalamam yüksek geçiş başvurusu yapabilir miyim gano ile yoksa sadece myp ile mi yapabilirim
  2. Scorp!on

kktc de gaming pc önerisi

arkdaşlar 15 20k civarı ne önerebilirsiniz ben fiyatları bilmiyorum ort fp bir pc var mı önerebileceğiniz gerekirse laptop bile önerebilirsiniz
  3. Scorp!on

ibb yurtları kimlere çıkar

arkadaşlar ibb yurtu özel okula gitsem çıkar mı bana ve aile geliri falan önemli mi
  4. Scorp!on

ukü(ciu) vs istanbul 29 mayıs hukuk

arkadaşlar yatay geçiş düşünüyorum gelecek sene onun için ikisinden biri nasıl olur ve uküde okursam araba şansım var
  5. Scorp!on

ASBÜ (KKTC),CİU, girne amerikan hukuk hangisi daha iyi

arakdaşlar 3 ünide de yarı burslu geliyor fiyat olarak en iysi asbü 82500 sıralamam var ne önerirsiniz
  6. Scorp!on

hukuk için hangi okul daha iyidir kktc

girne amerikan mı ankara sosyal bilimler kktc mi yoksa uluslararası kıbrıs mı hangisini önerisiniz ve lefkoşadaki okul için lefkoşaya bağlı kyk da kalabilir miyim
  7. Scorp!on

ea 80k hukuk fakültesi önerileri

arkadaşlar devlet var mıdır girebileceğim ünileri söyler misiniz
  8. Scorp!on

Arçelik'ten gaming laptop önerisi

arkadaşlar arçelikten ürünü almamız lazım orada en fp olanı alınır olanı hangisidir
  9. Scorp!on

600 TL civarı gaming mouse

arkadaşlar logitech g203 kullanıyorum maks bu civarda ne önerirsiniz
  10. Scorp!on

KULAKLIK MOUSE KLAVYE ÖNERİSİ

arkadaşlar 1500 2000 tl ye maks olacak şekilde kulaklık mouse klavye bulabilir miyiz
  11. Scorp!on

Öneri arkadaşlar 30k maks olmak üzere gaming laptop lazım

arkadaşlar maks bu ama varsa ort 25 26 civarı çok iyi olur şimdiden teşekkür ederim
  12. Scorp!on

Instagram instagram sms sorunu

arkadaşlar insta mobilde açık ama pc de kapattım şimdi de açılmıyor ve sms alamıyorum sms li korumam vardı yardım eder misiniz
  13. Scorp!on

Yardım benim engellemediğim numara engelli gözüküyor

aarkadaşlar numara engellemedim ama telefonu engelledim yazıyor telefon engellenenlerde de gözükmüyor yardım eder misin
  14. Scorp!on

Eyüp b AYT mat alınır mı

arkadaşlar ayt mat kaynaklarım 3d 345 ve orjinal orjinali tekrar için aldım ama çözülmüyor sizce eyüp b almalı mıyım ?
  15. Scorp!on

geçmeyen öksürük nasıl geçer

arkadaşlar bir öksürük var geçmek bilmiyor kuru başladı sonra balgamlı gelmeye başladı doktora gittim ateşim yükselmişti serum yedim soğuk algınlığı için geçti fakat öksürük duruyor bir de oruç tuttuğum için su ilaç içemiyordum gün içinde bundan dolayı boğazım sanırım tahriş olmuş siz ne...
  16. Scorp!on

Yardım gta 5 online gözükmüyor

arkadaşlar pc yi sıfırladım tekrar indirdim gözükmüyor sadece story var
  17. Scorp!on

masaüstü öğelerim gözükmüyor

arkadaşlar masüstümde oyunlarım vb birçok şeyim kayboldu revo kullandıktan sonra böyle oldu program kaldırdan her şey gözüküyor ama masaüstü ve windows arama çubuğunda yok yardım eder misiniz
  18. Scorp!on

Öneri toyota corolla 2023 vs cherry omoda 5 2023

arkadaşlar sizce ne almalıyız corolla ve cherry omoda 5 bandına önereceğiniz arabalara da açığım
  19. Scorp!on

3000 tl fiyat bandında taşınabilir projeksiyon önerir misiniz?

arkadaşlar 3000 tl bandında taşınabilir projeksiyon lazım önerileriniz bekliyorum
  20. Scorp!on

İnternet servis sağlayıcısı önerir misiniz

Arkadaşlar min 100mbps indirme lazım ne önerirsiniz
Geri