Arama sonuçları: *

• Users: Hasan eren
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Razer blackshark dönüştürücü

Razer blackshark v2 x kulaklık aldım fakat pc içim olanını değil playstation için olanını almışım oda tek jak çıkışlı sadece birinden birini seçmek zorunda kalıyorum içinden de dönüştürücü çıkmadı internetten dönüştürücü baktım fakat yorumlar kötü kalite bozuyormuş razerın kendi dönüştürücüsünü...
  2. H

Kasa aldım başıma gelmeyen kalmadı yardımcı olurmusunuz lütfen ?

Öncelikle merhabalar itopya üzerinden kendime bir sistem aldım monitör ekipman kasa olmak üzere bir hevesle ama aldığım günden beri sıkıntı yaşıyorum hemde bir tane değil ilk olarak başlayayım çift monitör yaptım masamı ve masaüstü arka planımı kendi istediğim gibi değiştirdim fakat arka plan...
  3. H

Daha önce başına gelen varmı

sol kliğe basılı tutup ekranı seçersem eğer masaüstü arka plan geliyor kazı kazan gibi diyim ben size bazende arka plan kafasına göre siyah oluyor sonra geri geliyor
  4. H

NASIL BİR SİSTEM ANLATABİLİRMİSİNİZ

5. H

Hazır sistem önerisi

55bin tl gibi bir bütçem var lol cs rust gibi oyunlarda herhangi bir sıkıntı yaşamıyacam monitör de dahil olmak üzere bir önereceğiniz hazır sistem varmı ?
  6. H

Bilgisayar kasası için öneri

Fiyatları hakkında ne düşünüyorsunuz alınabilinirmi ve aynı zamanda ilk defa alışveriş yapıcam kasalar toplumu geliyor yoksa bizmi topluyoruz
  7. H

Windows hazırlanıyor lütfen bilgisayarını kapatmayın

yaklaşık bir iki aydan beri bu sıkıntıyı yaşıyorum windows hazırlanıyor lütfen pc’yi kapatmayın yazıyor açarken ve bir buçuk günden beri pc açılmıyor kendisini yeniden başlatıyor ve kapatırkende aynı şeyi yapıyor ve kapatmıyor lütfen yardımcı olurmusunuz?
  8. H

iPhone 11 meşgule atılmıyor

iPhone 11 cihazımı bir seneyi geçik kullanıyorum fakat şöyle bi sorun ile karşı karşıyayım telefonumu bir türlü meşgule atamıyorum internetten araştırmasını yaptım güç tuşu ile meşgule atabilirsiniz diyorlardı denedim fakat olmuyor hala karşı tarafın telefonu kapatması lazım ki bende telefonda...
  9. H

Bilgisayar açılırken windows logosunda kalıyor

Windows logosunda takılı kalıyor açılmıyor YouTube üzerinden bir kaç şeyler gördüm denedim yinele fayda etmedi daha önce böyle bir şey başına gelmiş abilerimden kardeşlerimden yardım istiyorum
  10. H

İşlemci hakkında bilgi almak istiyorum

İ5 3570 3.40 nasıldır bilen var mı Rx550 2GB ekran kartı takıcam yeterli olurmu dar boğaz yapar mı
  11. H

DÜŞÜK BÜTÇELİ PC ALICAMDA İKİ KASA ARASINDA YARDIM İSTİYORUM

İkinci el kasa almayı düşünüyorum elimde bir adet rx 550 ekran 2 gb ekran kartı var ekran kartsız arıyorum iki tane var özellikleri şu şekilde A kasası: B kasası
  12. H

BİLMEDİĞİM İÇİN SORUYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Ryzen 3 1200 işlemcili bi bilgisayar almayı düşünüyorum elimde de rx550 2 gb ekran kartım var her hangi bir sıkıntı yaratırmı acaba
Geri