Arama sonuçları: *

• Users: selem
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. selem

Hyperx cloud 3 mü yoksa logitech g435 mi

Kulaklık alıcam ve ikisi arasında kaldım başka tavsiyelerede açığım
  2. selem

Çözüldü✓ Gpu hotspot sıcaklığıyla normal sıcaklık arasında 15 derece fark olması normalmi

furmark testinde msı rx 6500 xt ekran kartım 71 derece normal sıcaklık ve 85-87 derece hotspot sıcaklığa ulaşıyor bu normalmi ve maksimum kaç derecede kullanmak sağlıklı
  3. selem

wifi adaptörü önerisi

b450 tomahawk max anakartıma wifi adaptörü önerisi wifi adaptörlerinden hiç anlamıyorum usb ve kartlar arasındaki farklardanda ve bazı adaptörler 1200 mbps desteklemesine rağmen aralarında uçurum farklar var kısaca hiç anlamıyorum önerisi olan varmıdır
  4. selem

8-9 bin civarı bütçeyle ekran kartı önerisi

sapphire rx 6600 almayı düşünüyorum
  5. selem

Ryzen 7 3700x ekran kartı önerisi

bütçem 8500 tl civarı rx 6600 lere bakıyorum amazonda sapphire in kartında 9 taksit var başka önerisi olan varmı...
  6. selem

Kaykay ayakkabısı aşınıyor

Ayakkabının yan tarafı ollie atarken aşırı hızlı eriyor çözümü ya da önerisi olan varsa yardım etsin lütfen her ay ayakkabı değiştirmek istemiyorum
  7. selem

Başlangiç kaykay önerisi

Yeni kaykay sürmeye başlamayı düşünüyorum (kaykayla alakalı nerdeyse hiç bişey bilmiyorum) kaykay öğrenirken ve öğrendikten sonrada kullanabileceğim kaykay önerilerinizi alabilir miyim bütçem maksimum 1400 tl
  8. selem

fifa 23 açılmıyor ne yapmalıyım

steamde fifa 23 ü seçip oyna dediğimde çalışıyor diyip hiç bişey açılmıyor ne yapmalıyım technopatın videosunu denedim
  9. selem

pes 2013 tek oyuncu ayarı

pes 2013 de kariyer modunda oynamama rağmen tek oyuncuyla oynuyorum diğer oyuncular kendileri paslaşıyor ben tek başıma tek oyuncuyum lb tuşuna basınca değişmiyor oyuncu ayarı nerden düzelticem
  10. selem

Çözüldü✓ Logitech f710 hala alınır mı ve o fiyat bandında başka gamepadler neler

1000 TL'ye kadar bütçem var ve en mantıklı ürünü f710 olarak düşündüm ama ürün neredeyse 13 yıllık hala alınır mı
Geri