Arama sonuçları: *

• Users: Vodbe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Vodbe

Yardım 3200 TL laptop iyi mi?

Özellikler Işlemci I5 4200 8gb ram Ekran kartı GTX 840 2 GB 500HDD GTA 5 kasmadan oynatıyormus 3000 lira sizce değer mi?
  2. Vodbe

Dijital çizim için 100 ila 300 TL bandında kalem tavsiyesi

Cümleten hayırlı gecelerimiz olsun inşallah Arkadaşlar öncelikle ben dijital çizime 1.5 yılını vermiş birisiyim bu suanki kullandığım kalem artık iyice eskidi basmada filan sorun yaşıyorum bı türlü tam çizimler ortaya çıkaramıyorum geç algılama filan yapıyor eğer tavsiye ettiğiniz çizim kalemi...
  3. Vodbe

Bilgisayarımın sorunu nedir?

Selamun aleyküm hayırlı haftasonları cümleten Arkadaşlar öncelikle ben her zamanki gibi valorant oynarken hicbirsey yoktu bir akşam gene kapattım en son oynadığım da hiçbir sorun yoktu gram kasma donma garip sesler gelmiyordu ertesi gün işten döndüğümde gene bilgisayarı açmaya çalıştım ama tüm...
  4. Vodbe

Donanım arşivi son video hakkında

Cümleten selamun aleyküm arkadaşlar Donanım arşivi son videoda şok video kasa sistemlere ufak tefek inceleme yapıp yorumsuz yorumlamıştı hatırlarsanız videoda sizin fikirlerinizi yorumlarda bekliyorum demişti peki ya forumdaki arkadaşlar şok markete gelecek kasalar için verilmiş fiyatlara ne...
  5. Vodbe

soru cevap etkinlik duyuru

Vaziyet alın her an bunu soru cevap la verebilir arkadaşlar ben söylemek istedim sadece böyle bir konu açmak umarım yasak değildir 😁
  6. Vodbe

Animasyon film önerileri

Cümleten hayırlı sabahlar olsun selamun aleyküm Son zamanlarda animasyon filmlerine çok taktım bildiğiniz ve önerdiğiniz animasyon filmi varsa söylerseniz sevinirim Her türlüsü olur fark etmez
  7. Vodbe

Yardım Yurtdışından para nasıl alınır?

Sevgili arkadaşlar cümleten selamun aleyküm Önceki konumda dijital çizim yaptığımdan bahsetmiştim ve dijital çizim tüm dünyanın ihtiyacı olan global bir hobidir çok iyi yapan insanlar kendine her yerden müşteri bulur bende kendi çizimlerimi çok iyi buluyorum ve yabancılarla paylaşıyorum...
  8. Vodbe

Android Offline mobil oyun önerisi

Arkadaşlar geliştirme, kırma, dökme, savaşma, Drift atma gibi oyunlar arıyorum ama offline yani internet olmadığı zamanda oynanabilen oyunları arıyorum onerebileceginiz oyunları bekliyorum :)
  9. Vodbe

Forumda ticarete girebilirmiyiz?

Herkese selamun aleyküm ben dijital çizim ile ilgileniyorum ve çizimlerime çok güveniyorum bu yüzden burada belki çizime ihtiyacı olan kişiler vardır makbul bir ücret karşılığı burada çizimlerimi satabilirmiyim kişiye özel?
  10. Vodbe

Bilgisayarımın sorunu ne?

Cümleten hayırlı sabahlar olsun Sevgili forum sakinleri 3 gün önce ben her zamanki oynadığım gibi bilgisayar oynuyordum hiçbir şekilde ne yükleme yaptım ne bir şey bir sorun yoktu tıpkı 5 senedir yaptığım gibi bilgisayarı açtım ve Minecraft a girdim 20 30 FPS arası bir şey alıyorum bilgisayarımda...
  11. Vodbe

5-6K Bandında Laptop Önerisi

Sevgili forum sakinleri öncelikle Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun Benim 5 bin ile 6 bin TL arası bir bütçem var bilgisayarım yeni bozuldu 2 gün önce çalışır durumdaydı ama dün hicbirsey yokken aniden bozuldu bu yüzden masaüstü değilde laptop almak istiyorum oyun oynatacak güzel bir...
  12. Vodbe

cümleten selamun aleyküm

Herkese merhabalar Instagramdaki storyden geldim amacım bu forumda yeni gelip yıllardır olan kişiler yerine yeni gelip ekran kartı almak değil tabikide hayatım boyunca hiç forum kullanmadim pek bilgim yok sizinle tanışmak forum hakkında nasıl biryer olduğunu neler konuşulmalı gibi bilgileri...
Geri