Arama sonuçları: *

• Users: katz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. katz

Küçükken oynadığınız en iyi "Disney" oyunları (Nostalji)

Şuan 20li yaşlarında olan kardeşlerim hepimiz biliyoruz ki küçükken Disney Animasyonlarının bir çoğu bizim hayranı olduğumuz karakterler içeriyordu. Buz Devri serisi, Arabalar, Oyuncak Hikayesi gibi müthiş yapımlar beni bambaşka dünyalara götürüyordu. Eminim ki sizlerin de öyledir. Birde bu...
  2. katz

Yardım Monitörümde yeşil kare oluştu

Sabah kalktığımda Pc'yi açtım direkt böyle ekranla karşılaştım. Bundan önce de bilgisayarı başlattan kapattığımda ve tekrar açtığımda görüntü gelmiyordu. Kasanın arka tarafındaki PSU anahtarından gücü kapatıp açtığımda ekran geliyordu. Sorun PSU da da olabilir diye düşündüm ama benimki sadece...
  3. katz

LG 27 inç 144 hz Monitör tercihi

Arkadaşlar temel olarak 27 inç 144hz 1ms G-sync monitör almayı düşünüyorum. Tercih ettiğim marka LG. fakat 2 model arasındaki farkı çözemedim. LG 27GN65R-B LG 27GL63T-B HANGİSİ DAHA İYİ ÇÖZÜMLEYECEK BİRİ VAR MI? İKİSİNDEN BİRİNİ KESİN ALACAĞIM.
  4. katz

Steam pazarda satışa koydugum itemler listelemede yok

Selamlar, CS:GO skinim var satıp yaz indiriminden oyun almak istiyorum ama steamden skini sat diyip telefondan satışına onay verdikten sonra pazarda iteme tıkladığımda listelemede benim itemim gözükmüyor. En düşük fiyatın da altında bir fiyata koydum halbuki. hani biraz bekliyim belki düzelir...
  5. katz

"Steam Puanı" iadesi

Steam'de "Steam Puanı" ile satın aldığımız profil arka planı vs. iade edilebilir mi?
Geri