Arama sonuçları: *

1. İ

Programlama dersi için kitap

Arkadaşlar Matlab Kitabı var bir tane fiziki olarak çok pahalı pdf olarak bulmaya çalışıyorum ama bulamadım bulup atabilecek var mı? Kitap İsmi:Matlab İle Programlama Dr.Deniz Dal
  2. İ

Yardım Acer V16 Ram Arızası

Arkadaşlar ürünü Teknorya Bilişim'den aldım oyundan atma , mavi ekran veriyor sürekli test yaptım OCCT üzerinden Memory 1 arızalı ben üniversite için farklı şehirdeyim kutusu evde kaldı normalde 8 gb ram ile geliyormuş Teknorya kendi 16×2 yapmış ben bu ramlerin tekini söksem garanti dışı kalır...
  3. İ

Bluetooth bağlantı sorunu

Laptopda xiaomi kulaklığı bağlıyorum bir videoya giriyorum sonra çıkıp farklı bir videoya giriyorum bağlantı gidiyor tekrar bağlana tıklamak gerekiyor sorunu bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
  4. İ

Bu laptop alınır mı?

Bu fiyat bandında ne alınabilir arkadaşlar? https://www.laptop.com.tr/urun/427327/hp-victus-16-r1057nt-intel-core-i5-14500hx-16gb-ddr5-1tb-ssd-rtx4060-8gb-16-1-inc-144hz-full-hd-freedos-gaming-laptop-9j260ea/
  5. İ

Yardım G24-F2 Monitör bozuldu garanti süreci

Arkadaşlar monitör bozuldu ilk başlarda windows logoda çizgiler çıkıyordu sadece ondan sonra normal olarak açılıyordu 2 gün öncede video izlerken ekran full çizgiler çıkmaya başladı garanti için nasıl bir yol izlemeliyim ben direk değişim isteyeceğim ama itopya bize gönderin tedarikçiyi...
  6. İ

Yardım Windows logosunda karıncalanma

Arkadaşlar pc açılırken windows logosu geldiğinde altta yuvarlak dönerken sadece onun olduğu yer karıncalanıyor sadece o zaman oluyor test vs. yaptım çökme falan olmadı neden oluyor yardımcı olabilecek varmı?
  7. İ

Yardım Tp-Link AX12 bağlantı sorunu

Arkadaşlar Ax12 router aldım modeme bağladım ardından kendi menüsünden ppoe'yi seçtim türknetin verdiği kullanıcı adı şifreyi girdim fakat bağlantı gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim.
  8. İ

İnternet sağlayıcı tavsiyesi

Arkadaşlar 3 gün sonra taahhüt bitiyor Taahhütsüz bir internet sağlayıcısı arıyorum Net speed var aklımda varsa öneriniz yazar mısınız.
  9. İ

Bilgisayar biosa giriyor

Bilgisayarı 15dk önce kapattım bir şeye bakmak için açtım biosa attı save&exit yapıyorum tekrar biosa atıyor ssd gözüküyor ama açılmıyor Asus H610M-K D4
  10. İ

Sıra Dışı Trafik ve Ban Sorunu

Sistemimiz, bilgisayar ağınızdan gelen sıra dışı bir trafik algıladı. Arkadaşlar bunun neden geldiği hakkında hiç bir bilgim yok bugün bir siteye girerken bunun yüzünden ban yedim sebebi ne olabilir ? Teşekkür ederim . 1734815458 Dün böyle bir şey yoktu.
  11. İ

Ekran kartı driver güncelleme

Ekran kartının driver güncellenmesi yaparken internet gitti ekran git gel yapıyor siyahken beyaz geliyor anlık geri gidiyor yardım edin.
  12. İ

Cpu soğutucusunun teli sürekli çıkıyor.

Arkadaşlar se 214 xt soğutucu kullanıyorum sabitleme telinin üstteki 20 gün önce çıkmıştı yine çıkmış bastırıyorum yine çıkıyor. Sıcaklık derecesi normal
  13. İ

İnternet yapılabilecek yerler

Arkadaşlar internetim yok köydeyim Turkcell hat salla kazandan,gnç çatlarsan doğru düzgün bir şey çıkmadı varmı başka internet yapacak yer. Not:İnterneti dedemden bağlandım.
  14. İ

Çözüldü✓ Cpu fan kablosu çıkmıyor.

Arkadaşlar kule tipi takacağım.Stok soğutucunun kablosunu çıkmıyor.
  15. İ

Xiaomi telefon yanlış şifre

Telefonda şifreyi yanlış girince çok bekletiyor eskiden azdı 15dk oldu ve giderek artıyor yokmu kapatıcak yer.
  16. İ

Elde geçmeyen uyuşukluk hissi

Arkadaşlar dünden beri serçe ve yüzük parmağım, alt tarafı dahil uyuşukluk hissi var oynatabiliyorum ama o bölge çok sert gibime geliyor uyuşukluktan dolayı geçmiyor ne yapmamı önerirsiniz.
  17. İ

Yeni mobil tarife Tcell

Arkadaşlar babamın hattı faturalı kontratı bitmiş öneriler paketler aşırı pahali varmı önerebileceğiniz paket.5-6 tane paket gösteriyor önerilerde.
  18. İ

Lise sorumluluk nakil sebebi ile

Arkadaşlar nakil aldırdım sorumlu olduğum dersler var fakat ben 10. sınıfta (yabancı dil)den geçtim her türlü burda neden sorumlu oldum anlamadım.İkinci yabancı dil değil normal yabancı dil...
  19. İ

Okul değiştirme notlar gitti...

Arkadaşlar imam hatipten,anadolu lisesine geçtim benim fizik,kimya,biyoloji,matematik notlarımın hepsi gitmiş 11.sınıf ve 9. 10. sınıf notlarımda gitmiş.
  20. İ

Arduino Tx ışığı yanıyor(hafif sönük)

Arkadaşlar bugün proje yapıyorduk okulda Nem ölçerli,ekranlı sulama sistemi sonra doğru kodu bulamadık sonra bir kod yazdık olmadı acaba kablolardamı sıkıntı var diye bakıyorduk röle kartının - kablosu gevşek gözüktü gözüme çıkardım arduino açıkken sonra sönük bir şekilde tx ışığı yanmaya...
Geri