Arama sonuçları: *

1. K

PC DURDUK YERE KAPANIYOR

elimdeki sistemi imzamdam görebilirsiniz hatta ısı değerleri işlemci boşta 45derece ekran kartı boşta 30 derece falan anakart VRM'leri boşta olan durumlarda 25 derece ama dün kendiliğinden kapandı açıldı bu gün ise kapandı açılmadı içini bakmak için yan yatırdım elektrik almaya başladı tüm...
  2. K

Yardım Amd noise suppression açılmıyor

bu niye açılmıyor veya nasıl açılır lütfen biri yazsın forumda bu sorun cevapsız kalmasın
  3. K

Yardım Thermalright Warframe pro 360 gif koyamıyorum

İngilizce karakter önem gösterdim(ismi “ds” yaptım) h264 enkoder video mp4 biçimine sokup denedim olmadı ne yapacağımı bilmiyorum
  4. K

Hepsijet kuryesi kargomu iade ettirdi

Gaming gen üzerinden thermalright frozen warframe pro 360 sıvı soğutucu aldım hepsijetle kargom gelicekti ama saat 15:30 gibi mesaj geldi “geldik yoktunuz kargonuz iade işlemi başlatılmıştır” ben pc topluyorum tüm parçalar geldi bi kuryenin yetersiz saçma hareketi yüzünden sistemim dekor eşyası...
  5. K

Psu kutusundan çıkan kablonun işlevi nedir

thermaltake toughpower gf3 1200w psu aldım içinden bu çıktı bunun vasfını anlayamadım anakartta sys fan kısmına takıp kasa fanının molexine taktığım zaman pc açılmıyor çıkarıp fana bağlı olan argb pin takınca çalışıyor pc
  6. K

Beyaz 360mm Sıvı soğutucu önerisi

indirim kovalayarak tek tek sistem topluyorum fakat soğutucalarda pek bilgim yok 9700x işlemci tercih edeceğim kasa olarak şeklini beğendiğim için zoko amiral dk431 tercih edeceğim geriye kalanlada soğutucu almayı düşünüyorum sizinde farklı fikir ve görüşleriniz varsa lütfen yazın
  7. K

Oyun oynamak için 90k verilirmi

Geçenlerde çalıştığım yerde sohbet ederken biri sadece oyun oynamak içinmi 90k harciyorsun dedi ve duraksadım cidden haklımı bilemedim tek başıma yaşayan kirada kalan evden işe işten eve hatta 3 öğünümü işyerinde yiyen 21 yaşında askerliğimi yapmış biriyim cidden haklımı bilemedim asgari ücrete...
  8. K

RX 9080 XT EKRAN KARTINA NE OLDU ?

Bu kartın dedikodusu 2025 marttan 2025eylüle kadar sürdü sonra bi anda dedikodular havaya karıştı ya bu bir efsanemiydi gerçekmiydi yoksa bellek krizinden dolayı daha başlamadan bittimi ne oldu bilen hocalarımız bu konuyu aydınlatırsa sevinirim
  9. K

Android 15-20k arası telefon önerisi

Ben öyle sık telefon değiştiren biri değilim ama artık elimdeki huawei p8 lite(2017) rahat bırakmam lazım ilk çıktığından beri kullanıyorum şu vakte kadar sadece şarj soketini değiştirdim ama artık telefon yenilemem gerek batarya ve hafıza benim için önemli ve tabikide uzun yıllar telefon bana...
  10. K

Fifine ampligame h9 alınır mı?

Aklimda Fifine ampligame h9 var ama daha iyi alternatifi varmıdır bu bütçe veya altına
  11. K

Çözüldü✓ 1000₺ beyaz mouse önerisi

Başlıkta göreceğiniz üzere bildiğiniz f/p beyaz mouse varsa almayı düşünüyorum
  12. K

❌İndirim Bitti! Gigabyte B850M FORCE anakart 6839₺

Bende aynı satıcıdan aldım, bugün geldi rev1.1 gönderiyor yani beyaz gri renk paletinde oluyor bu şuan n11de stokta 1 adet var gözüküyor Link
  13. K

GİGABYTE B850M Force rev1.1 anakart kutusunda çıkan ufacık şey nedir

Gençler yeni sistem topluyorum bi kaç gün önce elimdeki kuponla beraber bu anakartı 6800tlye düşürdüm n11den anakart geldi istediğim gibi beyaz ama içinden ufak kare bir şey çıktı bu nedir ne amacı vardır
  14. K

Thermaltake 1200W Toughpower GF3 80+ Gold 8.541,66₺ alınır mı?

Nasıl bir güç kaynağıdır tavsiye edermisiniz tier listte a+ ama bu denli ucuz fiyat olması kafamı karıştırdı, alınır derseniz direk bruce wayne gibi olucam
  15. K

Zotac 3060 12gb r5 5500 sistemi uygunamı sattım sizce?

Eskiden 2-3 yıl önce topladığım Zotac rtx 3060 12gb R5 5500 Mld m300 500gb gen3.0 Samsung evo 870 2tb Gigabyte a520m h anakart Xpg adata D30 2x8(16gb) 3200mhz cl16 ram FSP Hyper 80+ pro 700w Bu sistemi 26k ya sattım yanında ise o zaman eve çok yakın olan bi suriyeli bilgisayarcıdan aldığım rgb...
  16. K

80k RX 9070 XT sistem önerisi

80k bütçem var 9070xt li ileriye dönük bir sistem toplamak istiyorum aklımdaki parçalar ise şunlar: Ekran kartı: PowerColor RX 9070 XT Reaper İşlemci: AMD RYZEN 5 7500F Anakart: Gigabyte B850 Eagle WIFI7 Ice Ram: Twinmos VoltX RGB 32 GB 6000 MHz CL36 Depolama: MLD M800 PCI-Express 5.0 1 TB M.2...
  17. K

Çözüldü✓ Lenovo V15 G2 ALC 82kd0001txca40 alınır mı?

Laptop özelliklerinde 256 gb m2.ssd ve 1 adet boş 2.5" hdd yuvası olduğu yazıyor 12gb kadar ram destekliyor 4+4(8gb) biçiminde geliyor r3 5300u(vega6) bir apu işlemci bulunuyor sizce fiyatına değermi. Beni baya bir zaman gotürsün istiyom bu yıl son senem üniverste içinde lazım olacağını...
Geri