Arama sonuçları: *

• Users: GustB
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

GamePad Acemisine Öneri Lazım

Selamlar, ben hikayeli oyunlar ve fc26 için bir kol almayı planlıyorum. Eskiden playstation kullandığım için xbox gibi asimetrik dpadleri kullanamam diye düşünüyorum. PS5 kolları gibi simetrik olması tercihim. Fakat burada da logitech710 dışında bir opsiyon yok gibi. 3k ve üstüne çıkmayı çok...
  2. G

Youtube Bugg'a Girdi. Sadece Video Var.

Merhaba herkese, Dün akşamdan beri böyle bir problem ile karşılaşıyorum. Kendi üyeliğime girdiğimde ekranda sadece video görünüyor. Ne yorum, ne öneri, ne video adı hiçbir şey yok. Kendi hesabımdan çıkış yapınca düzeliyor. Problemi nasıl çözebilirim? Teşekkürler.
  3. G

Bu monitör nasıl bu fiyata satılıyor?

Merhaba, Az önce böyle bir sipariş verdim. Bunun bir alt modeli de 100₺ pahalıya hala satılıyor. Çiçeksepetinden almıştım güvenmeyip iptal ettim, fakat bunu bu fiyata bulunca aldım. Riske atmaya değer dedim. Normal şartlarda 5k üzeri olması gereken ürün neden bu kadar düşük fiyata satılıyor...
  4. G

Çözüldü✓ İkinci Monitör Tavsiyesi

Merhaba, İşim sebebiyle remote çalışıyorum ve monitör ihtiyacım doğdu. Şu an 32inç bir gaming monitörüm var. Yanına hem ikinci monitör olarak kullanabileceğim, hem de laptop bağlayıp iş için günlük kullanacağım 24 veya 27 inç bir monitör arıyorum. Büyük ekran tercihim, fakat 4k'ya çok...
  5. G

Çözüldü✓ İş İçin Monitör Tavsiyesi

Merhaba, Finans sektöründe Full Remote bir işte çalışıyorum. Şu an sadece laptop üzerinden çalışıyorum, ana ekran olarak 23 veya 27 inç bir monitör aramaktayım. Şahsi bilgisayarıma (32inç monitör var) ikinci ekran olarak kullanabileceğim canlı ve kaliteli renkleri olsa yeterli. Aşağıda iki...
  6. G

James Donkey Kulaklık Satın Alma Yardım - Bütçe 1500

Merhaba herkese, Oyun oynamak ve müzik dinlemek için kulaklık almaya karar kıldım. FPS oyunları oynamadığım için ve mikrofonu az kullanacağım için bu iki değişken benim için önemli değil. O sebeple 2 gündür araştırıyorum ve James Donkey markasında karar kıldım. James Donkey 710-712-720...
  7. G

Halihazırdaki sistemin üzerine yeni parçalar eklemek

Merhaba arkadaşlar, Benim 6 yıl önce topladığım orta maliyetli bir sistemim var. Fakat Euro'nun 30'un üzerine çıkacağını bildiğim için yeni sistem kurmak istiyorum. Elimdeki sistemin bazı parçalarını tutmak istiyorum fakat ekran kartı, ssd, ram, vs. güncellemelerini yapmak istiyorum. Çok...
  8. G

Monitör grafik ayarları hakkında yardım.

Merhaba Arkadaşlar, pek fazla bilgimin olmadığı bir konuda yardım istiyorum sizlerden. Benim Nvidia grafik ayarlarından Ultra HD 1080p 120hz seçeneğim varken, PC bölümünde 1440 60hz seçeneğim var. İkisi arasında hangisini tercih etmek daha mantıklıdır ve artı eksi yönleri nelerdir? Beni...
  9. G

Monster Aryond 32inç Monitör Işık Süzmesi

Merhaba Arkadaşlar, 10 gün önce Monster üzerinden bir alışveriş yaptım ve gelen üründe ışık süzmeleri bariz görülüyordu. Yetkili servise gönderdim ve ilginç şekilde süzmeler yeterli seviyede değil diye ürünü geri yollamaya kalktılar. Kusurlu bir ürün olduğu kabul edilip değişim yapılmadan...
Geri