Arama sonuçları: *

• Users: meandrous
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Anakart işlemci soketim mi bozuldu?

Merhaba. Ryzen 5 5600 işlemci ve ASUS TUF Gaming B450-Plus II anakartım var. Termal macun yenileme zımbırtısını yaparken stok soğutucuyu çıkarttığımda işlemciyle beraber çıktı. Sonra işlemci dişlerinde fark ettiğim birkaç yamukluk vardı bunu bilgisayarcıda düzelttirdim fakat şu an anakart...
  2. M

Çözüldü✓ R5 5600 termal macun önerisi

Merhaba sistemim geldi fakat boştayken 55-60, oyundayken 80-85 derece arasında geziyor. Sanırım sipariş verdiğim yerin sürdüğü kötü bayağı. Başlıkta da yazdığım gibi R5 5600 için termal macun önerisi istiyorum sizden termal macunlarla hiç alakam yok ne iyidir ne kötüdür vs. Bütçe sıkıntım yok...
  3. M

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 anakart önerisi

Merhaba hazır bir sistem alacağım fakat mevcut anakartı beni biraz düşündürdü. Açıkçası anakartlardan çok anlamıyorum bu yüzden fikrinizi almak istiyorum. Sistemde Ryzen 5 5600 ve 3060ti var. Anakart olarak seçeneklerim; Biostar b550mh Asus Prime b450m-k II Msi b450 Gaming Plus ve Asus Tuf...
  4. M

Gamegaraj 3060Ti Sistem yorumu.

Merhaba arkadaslar uzun süre araştırma sonucu Gaming.gen.tr'deki 3060ti'lı sistemi alacaktım ama bugün ekran kartı maalesef stok dışı kalmış bu yüzden alamadım. Gamegaraj'daki sistem dışında uygun fiyatlı 3060tilı sistem bulamadım maalesef. Sistem bu şekilde; Alınır mı? Alınırsa eğer anakart...
  5. M

Sistemdeki anakart hakkında

Öncelikle herkese merhaba. Daha önce açtığım konularda https://www.gaming.gen.tr/urun/49945/ultima-3060-amd-ryzen-5-5600x-asus-geforce-dual-rtx-3060-v2-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu sistemi almakta karar kılmıştım fakat kasa içerisinde anakart ve psu beni biraz...
  6. M

Çözüldü✓ 15.5klık sisteme 550W yeterli olur mu?

Selamlar. Sistem alacağım için bayağıdır araştırma yapıyorum ve markalarından dolayı bu; https://www.gaming.gen.tr/urun/49945/ultima-3060-amd-ryzen-5-3600-asus-geforce-dual-rtx-3060-v2-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ sistemi uygun gördüm fakat PSU 550W olarak verilmiş...
  7. M

15.000tl civarı bütçeye sistem önerisi.

Herkese merhabalar öncelikle. Uzun yıllardır gaming laptop kullanıyordum ama sürekli yaşadığım arızalardan vs. dolayı ve laptop fiyatlarının uçmasından dolayı masaüstüne geçmeye karar verdim. İlk defa masaüstü sistem satın alacağım ve açıkçası çokta bir bilgim yok. Bütçem başlıkta da belirttiğim...
Geri