Arama sonuçları: *

• Users: edurak1996
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Mavi Ekran Mavi ekran whea uncerrectabled error

Sürekli mavi ekran alıyorum hata bu sorunun ne olduğunu bir türlü bulamadım sıfır kasa topladım 4-5 aylık sistem aldığım günden beri aynı sorunla karşılaşıyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler
  2. E

Metin2 için sistem tavsiyesi

Metin2 de en az 8 hesap aynı anda açabilecek sistem toplayabilecek var mı? Bütçe 7000tl
  3. E

Metin2 için sistem tavsiyesi

Metin 2 de 8 client aynı anda oynatır mı ekran kartı olmadan.Bu işlemcide ekran kartı mevcut mu yardımcı olabilir misiniz?
  4. E

Metin2 için 10.000tl sistem önerisi

8 hesap açabilecek bir sistem istiyorum ekran kartı olmasada olur.Yardımcı olabilecek var mı?
  5. E

Laptop Fanı Soğuk Üflüyor 98 derece işmeci sıcaklığı Yardım

Laptop işlemcim 90 98 derece arasında ve çoğu zaman 98 derecelerde.Fana elimi tuttuğumda dışarıya sıcak vermesi gerekirken soğuk bir hava üflüyor.Termal macunu yeni değiştirdim.Öncesindede ısınma ondan kaynaklıdır diye düşünüyordum azda olsa etkisi oldu.Fan klima gibi soğuk üflemesine rağmen...
  6. E

Laptop işlemci 90 95 derece fan dışarıya soğuk hava veriyor

İyi günler herkese sorunum termal macun değişimi sonrasında oluştu.Termal macun öncesinde ısınmalar yine vardı fan dışarıya sıcak hava vermiyor ve sistem boşta bile 90 derecede çalışıyor.Sebebi ne olabilir ?Teşekkürler.
  7. E

Laptop Termal Macun Değişimi Yarımcı Olabilecek Var mı?

Termal macun değişimi yapacağım lenovo laptopun hiç macun değişmediği görüntüsünü fotoğraflara ekledim.Sağ Tarafta ekran kartı kısmında küçük bir alana hiç macun sürülmediğini gördüm sizde sürelmesi gerekiyor mu ?
  8. E

Termal Macun Değiştim Sıcaklık Sorunu

Termal macun değişimi yaptım drop giriyordu pcye donma şekilde.Termal macunu değiştirdim aynı şekilde drop mevcut ama kesik kesik kasma şeklinde sorun neden olabilir? Zalman Marka macun kulandım.Metin2 gibi bir oyunda sıcaklık değerlerini ekledim.Yardımcı olabilir misiniz?
  9. E

Laptop işlemcim ısınıyor ve ani droplar giriyor yardımcı olabilir misiniz?

Laptop 5 yıllık ve 5 yıldır sorunsuz şekilde kullanıyorum.Şuanda sistemde ani droplar oluyor.Pc boştayken bile ekran kartı işlemci 80 85 derecelerde oluyor.Görev yöneticisinde herhangi bir anormal durum göremiyorum. 3 saniye normal 2 saniye takılma yaşıyorum ve sürekli bu sorun devam...
Geri