Arama sonuçları: *

• Users: omeru2078
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Dijital oyun kodu nasıl satılır

Dostlar merhaba elime Fransa’dan dijital call of duty black ops 6 geldi nasıl satabilirim bunu teşekkürler
  2. O

ekran bozulması yardım

normal cromde gezerken sık sık böyle oluyor sizece ne olabilir fareyi kaydırdığımda gidiyor hemen
  3. O

logitech c922 pro stream ile c922 aynımı

merhaba ikinci el alacamda bazılarında pro ibaresi yok ikisi aynımı oluyor yardımınız için tşk
  4. O

Twicth kanal ismi önerisi?

twicte kanal açıcam sizce hangi isim daha şık olur .rigel-genco-omerabi- tşk
  5. O

yama nasıl kaldırılır

game pass ten hitman 3 indirdim tr yama yaptım bazı bölümlere geçtiğimde oyundan atıyor yamayı bulamıyorum nasıl kaldıra bilirim
  6. O

twich kamera önerisi

dostlar öncelikle merhaba twich için iyi görüntü veren bildiğiniz kamera var mı tşk
  7. O

hitman 3 kapanma sorunu

dostlar merhaba oyuna girdiğimde oyuna başlamadan önce kendi kendine oyundan atıyor nedeni ne olabilir
  8. O

Twich mikrofon önerisi

Twitch için ilk mikrofonlu kulaklıkmı yoksa harici bir bir mikrofon mu çok kararsız kaldım
  9. O

yardımınıza ihtiyacım var

sistemim işlemci : amd 5 5600x ekran kartı msı 3070 16 gb ram gıgabyte B550 Aorus elit v2 1 tb m2 sdd uploadım 6 sizce yayını nasıl vermeliyim fps olayları çözünürlük kafamı çok karıştırdı
  10. O

işlemci fan sesi çok ses çıkartıyor

işlemcim amd 5600x 10 saniye hiç ses yokken sonra sanki uçak kalkıyormuş gibi ses çıkartıyor böyle gidiyor olay googlden takıldığımda'da oluyor 1683225645 yardımcı olacak arkadaş var mı ?
  11. O

rdr2 için türkçe yama

arkadaşlar bildiğiniz virüs olmayan türkçe yama var mı
  12. O

Ekranda Kırmızı Noktacıklar Çıktı

rdr2 yeni açtım böyle şeyler oldu ekranda nedir bu lütfen yardım edin
  13. O

middle-earth shadow of war türkçe yama virisüz var mı

middle-earth shadow of war türkçe yama oyununu gampesten indirdim bildiğiniz türkçe yama var mı tşk
  14. O

battlefield v oynarken titriyor ekran

oyunun ara sahnelerinde erkan çok kötü şekilde takılma titeme oluyor sizce sıkıntı nerdedir
  15. O

hangi internet kulanmalıyım

yayın için hangi internet sağlayıcısını tavsiye edersiniz türknete başvurmak aklımda var
  16. O

yardımcı olur musunuz oyun servisleri konusunda

arkadaşlar oyulara para vermek istemiyorum vamı böyle abonelik siteler playstation plus deluxe gibi
  17. O

yayın için intenet dğerleri

bu değerlerle yayın açabilirmiyim
  18. O

hava soğutma bi sesli bi sessiz çalşıyor

se 224 xt var yeni pc normal googlde gezerken bile 30 saniyede bir sesiz sonra sesli çalışıyor yadımcı olurmusunuz
  19. O

işlemci 3 tane pini yamuldu

yeni pc topladım herşeyi biiti ama termal macunu biraz çok sıkmamdan dolayı bilgsayrcıya götürüdm hava soğutmayı sökerken işlemci ile beraber geldi 3pin yapuldu adam maket bıçağı ile eski halne getirdi şuan pc çallışyor sizce bi sıkıntı olmuşmudur
Geri