Arama sonuçları: *

• Users: Kid Flash
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

İnternet sürekli git gel yapıyor.

internet sürekli gidip gidip geliyor. modemin intenet ışığı kırmızı oluyor ve birkaç dk içersinde geri geliyor. günde 10 15 kez falan oluyo sorun ne olabilir
  2. K

10.Sınıf Nakil hakkında

10. sınıf mesleki teknik anadolu lisesinde okuyorum özel liseye geçmek istiyorum ama ailem nakil alınmıyor kapalı diyor. kapalıysa ne zaman açılır? yada nakil olacağım okula dilekçemi vermemiz lazım
  3. K

Yardım fn tuşu bazen çalışıyor

fn tuşu bazen çalışıyo çok arada 50 kere basıyosun 1 kere calısıyo switchinide değiştirdim gene aynı
  4. K

Yardım minecraft 130fps LoL 50fps

gddr5 2gb r7 240 bide core 2 quad q8300 var. önceden pentium e5700 ve gt 630 kullanıyodum ve lolde daha fazla fpsayodum :D? neden kasıyo lol 48 50 55lerde takılıyo lütfen yardım edin kafayı yiycem. win10 64 bit kullanıyorum. minecraftta 120 130 fps alırken lolde 50 fps almak bence normal değil.
  5. K

Yardım ekran kartı bozuk değil ama görüntü vermiyor

en baştan başliyim. pc yi kullanırken monitöre vga bağlıydı. bende sıkmamıştım vga vidalarını. o gevşemiş gevşemiş ekran yeşil oldy ve masaya düştü kablo. doğal olarak görüntü gitti bende pc yi kapattım kabloyu taktım birdaha görüntü gelmedi. ekan kartını çıkardım taktım gene gelmedi. belkli bi...
  6. K

pc yeterli ama LoL Kasıyor

R7 240 ve Core 2 quad q8300 2.75ghz var Lol düşük ayarlardada yüksek ayarlardada kasıyo darboğaz olduğunu sanmıyorum. minecraftta 120 150 fps alıyorum lol de nie düşük 40 ları görüyo
  7. K

Yardım Pentium e5300 +R7 240 darboğazmı var?

R7 240 ve pentium e5300 var LoL De en düşük ayarlarada alsam aynı en yüksek ayarlarada alsam aynı fps yi alıyom bailşarda 60 larda ortalara dopru 45 e düşüyo Darboğazmı var acaba?
  8. K

Hasarlı hdd den sağlıklı ssd ye geçmek fps arttırmı?

bilmem kaç yıllık bi hdd var. ölü hdd bağrıyo matkap gibi ses çıkarıyo disk kullanımı yüksek vs.vs. hasarlı yani. 0 bi ssd alsam fps artarmı?
  9. K

Yardım İlk önce ssd mi yükseleyim Cpu mu?

işlemcim pentium e5300 yetersiz kalıyo baya anakartım için core 2 quad q6600 alacağım. pc de hdd var. önce ssd mi alayım yoksa core 2 quad q6600mü? param kısıtlı yani ilk hangisini almalıyım
  10. K

Amd crimson relive 17.7.1 vs adrenalin 21.5.2

İkisi arasında çok fark varmıdır? Kaç FPS farkeder
  11. K

Yardım LoL ü açtığım an disk %100 oluyor

Normal operada falan takılırken normal seviyede disk kullanımı. fakat LoL e 2 tık atıyorum o Legaue Of Legends yazısı geliyor sonra istemci açılış ekranında kalıyor ve disk kullanımı %100 e çıkıyor. birkaç saat öncesine kadar olmuyordu. napmalıyım?
  12. K

Yardım pcı express 1.0 anakarta pcı express 3.0 ekran kartı

asus p5kpl am se anakart var elimde pcı express 1.0 destekli. gtx 750 alıcam ama pcı express 3.0 kullanabilirmiyim?
  13. K

GTX 750 ekran kartını besleyebilecek en düşük işlemci?

gtx 750 alıcam.elimde pentium e5300 var ama darboğaz olur diye düşünüyorum. bu kart ile sorunsuz kullanabileceğim en düşük işlemci nedir?
  14. K

Yardım Legaue Of Legends Yeniden Bağlan sorunu

Dün gece oyunu indirdim 2 maç giriş botlarla girdim sonra kapattım gittim yattım. sabah kalktığımda normal maç girmiyodu. botlarla denedim gene girmiyo. ama dün gece giriyodu. hata şu : şampiyon seçim ekranından sonra bi bekleme ekranı gibi bişe geliyor ya hani işte o ekranda bi 15 40 saniye...
  15. K

Yardım pentium e5300 - GTX 650 Ti gidermi?

pentium e5300 - GTX 650 Ti kullanabilirmiyim?
  16. K

Çözüldü✓ E5300+R9 280X Darboğaz Yapar mı?

pentium e5300 - amd radeon r9 280 x Darboğaz yaparmı? 350wat powersupply var
Geri