Arama sonuçları: *

• Users: KocakaplaN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. KocakaplaN

MSI B550M MORTAR MAX WİFİ Mİ YOKSA MSI MPG B550 GAMİNG PLUS MU?

Merhabalar arkadaşlar. Bu iki kart arasında kaldım ancak MORTAR versiyonda ARGB olup olmadığı hakkında bilgiye ulaşamadım. Haricen 2 adet M.2, 4 Ram slotu ve wifi olması açısından MORTAR olan daha cazip geliyor. 2.el olarak alacağım bu arada. Kullanan veya Önerisi olan var mı?
  2. KocakaplaN

24-27'' Dahili Hoparlörlü Monitör Tavsiyesi

Merhabalar. Ofis kullanımı için 24 veya 27 inch ebatlı bir monitör arıyorum. Tavsiyesiniz alabilir miyim?
  3. KocakaplaN

MSİ MEG X570 GODLIKE ANAKARTIM NE KADAR EDER?

KUTUSUZ VE FATURASIZ MSİ MEG X570 GODLİKE ANAKARTIMI SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM. EMSAL İLAN BULAMADIĞIM İÇİN SİZLERE DANIŞMAK İSTEDİM. SİZCE NE KADAR EDER? https://tr.msi.com/Motherboard/MEG-X570-GODLIKE
  4. KocakaplaN

GIBIRNET DAVET KODU PAYLAŞIMI

MERHABALAR. GIBIRNET E GEÇMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. DAVET KODU OLAN VARSA PAYLAŞABİLİR Mİ?
  5. KocakaplaN

Logitech Gaming Software profilini G Hub a aktarmak?

Merhabalar. G502-G29 VE G510S cihazlarım için önceden Logitech Software kullanıyordum ancak G29 uyumsuzluk sorunu çıkınca Ghub a geçme durumunda kaldım. Ancak LGS yazılımında ki profili bi türlü Ghub a aktaramıyorum. LGS de profil xml uzantılı Ghub ise lua uantılı bir dosta istemekte...
  6. KocakaplaN

Sistemim ne kadar eder?

Merhaba dostlar. Yeni bir sistem topladım ve satmak istiyorum. Sistemin fiyat hakkında önerilerinizi alabilir miyim? İşlemci: Ryzen 5500 Anakart: Asus B450 M-A II Ekran Kartı: Xfx RX 6600 8GB Ram: T-FORCE 2X8GB 3200Mhz Ssd: WD SN570 500GB Kasa: Nzxt H510 Flow Psu: Corsair RM750 80+Gold Fan: 3x...
  7. KocakaplaN

Riser kabloyla görüntü alamıyorum.

Merhaba dostlar. Dark gpu riser kit satın aldım. Pci-e 3.0 x16 - 200mm ( https://www.dark.com.tr/dark-pci-e-3-0-gpu-riser-dikey-ekran-karti-donusum-kiti.html ) Sistemime taktığımda görüntü alamıyorum. Biostan ayar mı gereklidir acaba?
  8. KocakaplaN

Sizce hangi güç kaynağını kullanmalıyım?

Dostlar günaydın. Yaklaşık 2 ay önce sistemime Xıgmatek 850W 80+G PSU aldım. Bugün bir sistemle beraber Corsair RM750 80+G psu bulunuyor sistemde. Mevcut sistemimde kullanmak için RM750 ile değiştirmeli miyim? Mevcut sistemimde ilerleyen zamanlarda sadece işlemci değişimine gideceğim oda 5600x >...
  9. KocakaplaN

MSI 6700XT FURKMARKTA ANİ ISI YÜKSELMESİ NEDEN OLUR?

Merhabalar. Ekran kartımı satma arifesindeyken denk geldiğim bir problemim var. Başına gelen veya yardımcı olabilecek birileri var mıdır? Kartım stabil ve boşta 30 derecelerde ama furkmarkı açtığımda 2k 8x te 35 lerden direkt 60-70 hatta 80'lere çıkıyor bir süre sonra. Sebebi ne olabilir?
  10. KocakaplaN

Sizce hangi güç kaynağını satın almalıyım?

Arkadaşlar merhaba. Sistemimde yükseltmeye gideceğimden ötürü daha doğrusu 6900XT için 750/850w psu bakıyorum. 2.el olarak bütçem 1500 civarları ve 2 model arasında kaldım. Tercihiniz ne yönde olurdu? 1 ■ Fsp AURUM PRO 850 850W 80Plus Gold 2 ■ Xigmatek EN40841 HERA 850W 80 Plus Gold
  11. KocakaplaN

Wattman dan ötürü sistemi dağıtıp İntel'e geçmeyi düşünüyorum.

Arkadaşlar merhabalar. Yaklaşık 5 senedir üzerine eklemler yaparak güzel bir sistem topladım. Topladım toplamasına ama son 3 aydır Wattman yemekten bilgisayardan soğudum daha doğrusu AMD sistemden soğudum. Ve sistemimi dağıtıp minimum bütçeyle f/p odaklı bir intel toplamak istiyorum. Güncel ve...
Geri