Arama sonuçları: *

• Users: Yeti
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Öneri 500 TL oyun önerileri

500 TL'ye ve orta bir bilgisayar ile oynayabileceğim oyun önerileri. Oyunları düşük ayarda oynayabilirim. Sistem : AMD RADEON R7 200, İNTEL CORE İ5-3470 CPU 3.2OGHZ (4 CPUs) ~3.2GHZ Steam Hesabımdan ufak bir çıkarım yaparsanız iyi olur https://steamcommunity.com/profiles/76561199105407747/
  2. Y

7500 TL Bilgisayar Önerisi

Yeni bir bilgisayar lazım bana. Amacım oyunları ultra grafikte oynamak değil, orta-yüksek grafiklerde 80-90 FPS oynayabilmek. (Amacım sadece oyun değil bir yandan aseprite,photoshop gibi uygulamalar, bir yandan unreal engine,unity gibi uygulamaları rage geçirmeden kullanmam lazım.) (Kasam ve...
  3. Y

Fifa 15 İndirdim, Logo geliyor, siyah ekran oluyor ve kapanıyor

https://steamunlocked.net/41-fifa-15-free-download/ Fifa 15'i buradan indirdim malum, çok pahalı olduğu için güvendiğim crack sitesinden indirdim. Ancak sorunum başlıkta yazdığı gibi yardım eder misiniz?
  4. Y

8500 TL Playstation 4

Merhabalar, şuan kendime bir 8500TL Playstation 4 bakıyorum. Daha az olabilir ancak fiyat çok üste çıkmazsa (Maks:100-200TL Fazla) sevinirim. Arıyorum yaklaşık 1 saattir, bulamadım. Bulursanız veya bildiğiniz varsa atarsanız memnun olurum. Önemli Not : Verdiğiniz site güvenilirse memnun olurum...
  5. Y

Minecraft map fikirleri

Çok iyi bir komut bilgim var ancak, ne yapsam hiçbir fikrim yok öneriniz var mı? ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████████▓████████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███████████████████▓███████████████████ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████████▓████████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███████████████████▓███████████████████...
  6. Y

Minecraft gerçekten 159 tl mi ?

Arkadaşlar 159 TL gösteriyor ama daha geçenlerde bir milyon tl olduğu için nasıl güvenebilir miyim falan bilemiyorum acil yardım lütfen
  7. Y

64 Bit Ekran Kartına 32 Bit Driver Olur Mu?

Benim Ekran Kartım Amd R7 240 gibi bir şey olması lazım. Sayfasına gittiğimde win 10 64x driver'ı yoktu, 32x vardı 8.1'in 64 biti ve 32 biti vardı 32 Bit ile güncellesem sorun olur mu? İşletim sistemim : win 10 home 64x
  8. Y

Arkadaşlar, windowsda windows + r ile açılan kendi sembolünü çizebildiğiniz

kaydedince charmap'e kaydeden bir program vardı adı neydi kafayı yiyeceğim
  9. Y

PCI\VEN_1002&DEV_6613&SUBSYS_A4091002&REV_00\4&382692a7&0&0008 Driver Nedir

Çok Aradım Ama Ekran Kartımın Driverını Bulamadım Benim Ekran Kartımın Modeli Ne ? Bi Kod Varmış Ne İşe Yarıyor Bilmiyorum Ama Bundan Buluyorlar, Kod : PCI\VEN_1002&DEV_6613&SUBSYS_A4091002&REV_00\4&382692a7&0&0008
  10. Y

Discord Botu İçin, Komut Önerisi.

Merhabalar, ben Minecraft sunucum için bot yapıyorum ama aklıma ekleyecek bir şey gelmiyor, çok bir şey eklemedim. Sebebini söyledim :). Muhtemelen bir şey söylerseniz, eklerim :D
  11. Y

Unity'de oyun kodlamak için C#'mı Unity'nin Özel C#'ı mı ?

Unity'ye özel C#'ı bilsem bile oyun yazabilir miyim ? Yoksa İlla Normal C#'ı da bilmem gerekir mi ?
  12. Y

Discord Ortak Arıyorum.

Sunucuda Kayda Değer Kimse Yok :). Daha Doğrusu Direk Benim Dışımda Kimse Yok, Sunucu Hazır, Ayarlı Miss Ama Reklam Yapmama Rağmen 1 Adam Gelmiyor. J4J Zaten Aktiflik Olmuyor Bende En Son Çağreyi Ortakda Buldum Ancak, 1 Kişilik Discord'a Kim Ortak Olur Bilmiyorum. Bir Ümit Yazdım Buraya :)
  13. Y

Discord botu normal js ile mi yazılır ?

Merhaba, discord botu yazmak istiyorum ancak merak ettiğim bir şey var. Discord botu yazmak için normal js bilmem yeterli mi? Yoksa ayrıca ek kodlarda öğrenmeli miyim ?
  14. Y

Minecraft blok koymaya zaman koyma

Minecraftta r/place çakması bir şey yapmak istiyorum ancak blok koymak için zamanlayıcı nasıl yaparım bilmiyorum bilen yardım edebilir mi ?
  15. Y

Minecraft Datapack Kod.

Merhabalar ben bir mc datapack yazmaya çalışıyorum. Her şey tamam ancak bana ; bir eşya attığım zaman onun iki katını verecek bir script lazım lütfen yardım eder misiniz bilginiz varsa ?
  16. Y

Discord Sunucumu Nasıl Büyütebilirim ?

Sunucuda az kişi bile yok. Kimse yok ve ben bu sunucuyu büyütmek istiyorum yeterince ayarlı bir sunucu. Sunucu sohbet,LoL sunucusu. Bu konu hakkında fikri, bilgisi olan birileri varsa, yardım ederse sevinirim.
Geri