Arama sonuçları: *

• Users: Anil LuX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

a101den kart ile bir şey satın alsam nakit iade yaparlar mı?

soru başlıkta ki gibidir nakit avans çekmek istemiyorum faiz vs biniyor. Bi ara kartla webcam almıştım a101den nakit vermişti iadeyi suan farklı bir magazaya gidip kartla bir şey alıp 5-10dk sonra iade etmeyi planlıyorum nakit mi alırım?
  2. A

Çıraklık eğitim de cumartesi gunu çalışılıyor mu?

Çıraklık eğitim de okuyup bir bilgisayarcı da çalışıyorum. İş yerine yoklama almaya gelen öğretmenim bana şunu dedi " Şuan okula başlamadıgın icin haftanın beş günü buradasın, okula başladıktan sonra, dört gün burda, bir gün okuldasın" dedi. Aynı şekilde bir tanıdıgım da cumartesi gunu...
  3. A

Modart M9 Kargoya verildi 🥰🥰

iki gundur konu acıp aglıyodum hala niye kargoya verilmedi diye, sonunda verildi mutlugumu sizinle paylasmak istedim. Kargoya verilmeyen arkadaslara basarılar dilerim
  4. A

Modart M9 hakkında bir sorum var

rami ozellestirip almıstım dikkat etmemiştim anakart max 3200mhz mi destekliyor?
  5. A

Modart PC 3060Tİ eline ulaşan var mı

Gecen hafta cuma satısa cıkmıstı, merak ettim de pc'si teslim edilen var mı? Benim ki 3 gundur faturalanıyor.
  6. A

Yeni pc aldım oyunları tasımak mı daha hızlı, yeniden yuklemek mi

Yeni pcde m2 ssd var, eskisinde normal ssd eskisini satıcagım icin satmadan önce dosyaları aktarayım diyorum, dosyalarda gta 5 vs var. Pcden pcye aktarmak mı daha hızlı olur yeniden yuklemek mi? Ortalama saniyede 2-3mbs ile indiriyorum
  7. A

itopya pc kac gunde gelir

kac gunde gelir hazır sistem
  8. A

Çözüldü✓ GPU GÜÇ IŞIĞI YANIYOR FAKAT PC AÇILMIYOR

Arkadaslar yaklasık 1 ay pc acmadım o sıra icersinde arada sırada ekran kartını, ramleri vs tak cıkar yaptım. Şimdi pcyi acmaya calıstım ekran kartının güç ışığı yanıyor fakat güç tuşuna basıyorum hic bir şey olmuyor. Bios pili degistim, statik elektirigi atması icin güç baglı degilken açma...
Geri