Arama sonuçları: *

• Users: Gravi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Gravi

Ryzen 5 7600 için en F/P anakart önerisi

Arkadaşlar işlemciyi sürekli olarak overclock halinde kullanacağım. Bundan ötürü MOSFET'leri iyi olan overclock kaldırabilen F/P anakart arıyorum. B650 serisi olmalı. 4 RAM slotu şart. M.2 SSD PCI 4.0 olursa iyi olur. Maksimum bütçe 6-7 arası . Lütfen varsayımlar üzerinden bilgi aktarımı...
  2. Gravi

Bios Update İçin Yardım

Z390 Tomahawk Anakart i5-9600K işlemci . Dram ışığı yanıyor . Görüntü gelmiyor. 10 saattir denemediğim şey kalmadı. Bios update yapmaya çalışıyorum ama anakartta flashback butonu yok. Görüntü gelmediğinden bios update yapamıyorum. Nasıl BİOS update yapabilirim ? . Harici çözüm önerisi sunmayın...
  3. Gravi

Fan girişini bulamıyorum

Arkadaşlar ekstra fanım var ama takacak yuvayı bulamıyorum . Tuhaf bir güç girişi var fanın Ben bunu nasıl takıcağım ? Anakart z390 tomahawk
  4. Gravi

i5 9600K RTX 3060 Ti besler mi ?

Arkadaşlar öncelikle selamın aleyküm . Yakın zamanda bir ekran kartı alacağım . Fakat 3060 ve 3060ti arasında çok kararsızım. 3060ti 3060dan çok daha üstün bir kart ama benim işlemcimin besleyip beslemeyeceği konusunda bilgisizim. Çoğu darboğaz belirleme sitesinde oranlar birbirinden çok uzak ...
Geri