Arama sonuçları: *

• Users: Nyploid
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Yardım Hangi Monitörü Tercih Etmeliyim?

[H3...
  2. N

Samsung Öğrenci indiriminde sizce hangisini almak mantıklı?

Arkadaşlar Samsung'un öğrenci indirimi ile monitör alacağım ancak 3 monitör arasında kaldım. Daha çok oyun oynayacağım oynayacağım oyunlar %80 rekabetçi %20 hikayeli oyunlar olacak, film dizide izleyeceğim. Sizce hangisi daha mantıklı olur ? [H3...
  3. N

Bilgisayarın kasa fanları çalışmıyor.

Merhabalar Bugün elime ulaşan Hazır sistemi açtım başta sorun yoktu, sisteme eski sistemimdeki SSD'yi depolamayı arttırmak için taktım ve bilgisayarı çalıştırdığımda bilgisayar açılıyor ekran kartı ve CPU fanları,RGBleri yanıyor fakat Kasanın 4 adet fanı yanmıyordu SSD'yi çıkarıp yeniden denedim...
  4. N

PC USB TAKTIĞIMDA AÇILIYOR

Merhaba arkadaşlar, 1-1.5 aydır bu şekilde bilgisayar kardeşimin, bilgisayar bu sorun dışında güç düğmesine bastığımda çalışmıyor,USB bağlantısı yaptığımda da eğer şanslıysam açılıyor. Şu ana kadar denediklerim: 1-) 24pinlik alanı çıkarttım ve güç düğmesine basılı tuttum. 2-) Arka kısımdan PSUyu...
  5. N

Yardım İncehesap Türkiye finans ile alışveriş kredisi ile alakalı sorunu olan var mı ?

Evet, Bugün Alışveriş Kredisi ile 35.000 TL'ye bir bilgisayar almak istedim,fakat incehesap'ta ki Alışveriş kredisi yapabileceğimiz bankalar kısıtlı olduğu için Türkiye Finans ile denedim fakat Türkiye Finans'ı seçip Eksiksiz tüm bilgilerimi girdiğimde sonraki adıma geçmeden önce ''Ödeme...
  6. N

Rainbow Six Siege'de ödeme yapamıyorum

Arkadaşlar Rainbow Six Siege'i steam üzerinden aldım, Bugün kredi almak istedim normal biçimde her şeyi yaptım. Ödeme yönetimde Sadece Steam olduğu için seçtim fakat şöyle bir hata aldım ''üzgünüz bunu birden fazla kez satın almaya çalıştığınız anlaşılıyor bir kaç dakika sonra tekrar deneyin''...
Geri