Arama sonuçları: *

• Users: ustta18
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

1000mbps 100mbps veriyor

İnternet bağlıyalı 15 gün falan oluyor ilk bağlandığında 800'e kadar rahat hız alıyordum şu an 100'ü geçmiyor. Ekte bıraktığım resimde Lan 100 sabit gösteriyor sanırım bu olay kabloyla alakalı falan değil Superonline'ın yapması düzeltmesi gereken bir şey değil mi?
  2. U

Patriot P220 sata ssd alınır mı?

https://www.incehesap.com/patriot-p220-512gb-550-500mb-s-sata3-ssd-disk-fiyati-65564/ Bu ssd alınır mı ?
  3. U

TurkTelekom Sabit Ping artışı

Selamlar, VALORANT Yurt dışı tüm sunucularda +20 sabit ping artışı yaşıyorum 2 gündür Müşteri Hizmetlerini aradım fakat normal cart curt deyip geçiştirdiler bildiğiniz gibi bu sorunu nasıl çözebilirim?
  4. U

Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL bilgisi olan ?

Arkadaşlar selam, işlemci değiştirmeyi düşünüyorum 5700x3d veya 5800x3d alacağım Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu yeterli midir?
  5. U

Ryzen 7 5800X3D için 550w yeterli mi?

Arkadaşlar selam, ileride işlemci değiştirmeyi düşünüyorum 550w ile ryzen 7 5800x3d kullanabilir miyim? Diğer parçalar ; ASUS Tuf 3060Ti ASUS Tuf b450 pro ASUS TUF 550w 512GB m2 ssd 4x8GB Ram
  6. U

Ekran kartı kullanımı anlık yükseliyor

Merhabalar, Ekran kartım anlık ve sürekli kullanımı artıyor ve düşüyor ve sürekli bunu tekrar ediyor herhangi bir oyun açık değil, sadece twitch açıkken bunu yapıyor.
  7. U

Kule tipi soğutucu boşta 75 derece

Merhabalar, 5 5600 için az önce stok fanı çıkarttım https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-coolmax-23-6-cfm-1500rpm-12cm-rgb-fanli-islemci-sogutucu.html ürünü taktım boşta 75 derece görüyor, valorantta 95 derece Stok fanda 60 derece valorantta ise 80-85 dereceyi görüyordu termal macun...
  8. U

Öneri 5 5600 için soğutucu önerisi ve sorum

Selamlar, 5 5600 için soğutucu arıyorum ve sormam gerekiyor önerceğiniz soğutucu kurulu şekilde mi geliyor ID-COOLING SE-214-XT videolarını izlediğimde parça parça gelmiş kendileri monte ediyordu şimdiden teşekkürler. Kasa GT301 Anakart Tuf b450
  9. U

Elektriksel input lag bilgisi olan var mı?

Selamlar, konuyu yanlış yere açmış olabilirim pek yaygın olmayan ama böyle sorunlar yaşayan insanlar var bende yaşadığımı düşünüyorum çünkü 2 farklı pc ve monitörde oynadım - Geçmedi ISS değişimi yaptım - Geçmedi Ekipman değişikliği yaptım - Geçmedi Priz değiştim - Geçmedi ve sorun acaba...
  10. U

Yardım Taahhüt hakkında yardım istiyorum

Merhabalar, Dün TT Bağlattım 2 Yıl Taahhüt ile fakat dünden beri 10 kere bağlantı koptu ve ceza ödemeden taahhüt iptali yaptırmak istersem Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun 52. Madde 4. Fıkra: Madde Metni (4) Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli...
  11. U

Hz 280den 144e düşüyor

VG258QM ara sıra 280hz den 144hzye düşüyor çözümünü bilen var mı?
  12. U

bu modemlerin arasında ki fark ne?

https://www.gaming.gen.tr/urun/64569/asus-dsl-ac51-ac750-adsl-vdsl-fiber-modem/ https://www.gaming.gen.tr/urun/174759/asus-dsl-ac750-300mbps-433mbps-kablosuz-ac-wi-fi-5-2-port-vdsl-modem/
  13. U

Yardım En iyi yurtdışı çıkışı olan ISS

Selamlar, 100Mbps SOL Fiber kullanıcısıyım fakat online oyunlarda yaşadığım garip bir gecikme var. Ping sabit paket kaybı yok ama gecikme var Superonline'ın böyle bir problemi olduğunu internette bir kaç forumda baktığımda aynı problemi başka kullanıcıların yaşadığını gördüm kimisi paket...
  14. U

Mouse hakkında yardım

Selamlar, 4 gün önce Superlight Pro aldım fakat çok hafif olması skatez vs. gibi durumlar yüzünden alışamadım bundan önce g102 kullanıyordum aklımda Zowie FK2 almak gibi bir düşünce var tavsiyelerinizi alabilir miyim?
  15. U

Red Switch Mekanik Klavye Önerisi

FPS oyunları için mekanik klavye arıyorum bütçenin üstüne çıkamam tavsiyelerinizi bekliyorum
  16. U

Statik IP ve Online oyunla ilgili bir sorum var

Selamlar, sorunumu şöyle açıklıyım 100mbps Superonline Fiber kullanıcısıyım haftanın belli günleri oyunlarda çok fazla bir ağırlaşma oluyor. 4ms almama rağmen mermi gitmiyor önümde ufak ufak adamlar ışınlanıyor vs. sanırım Dinamik ip kullanıyorumtracert attığımda 10.x.x.x bir ip bloğundan geri...
  17. U

Değişken ODyi hangi seviyede kullanmalıyım

Selamlar, Sadece rekabetçi FPS oyunları oynuyorum değişken ODyi hangi seviyede kullanmam tepkimeyi azaltır.
  18. U

Turknet için VDSL Modem önerisi

Dostlar selam, Turknete geçmek istiyorum ve Turknet modem sağlamadığı için VDSL modem almam gerekiyor. Sorgulama yaptığımda 85Mbps Download 8Mbps Upload alabiliyorum çok bütçeye sahip değilim ona göre bir tavsiye verebilir misiniz?
  19. U

Yardım Superonline düşük ping yüksek gecikme ve sağlayıcı önerileri

Selam dostlar, 2 yıldır superonline kullanmaktayım ve uzun süredir böyle yaşadığım bir durum var. VALORANT'a giriyorum poligonu açıyorum görülen 4ms fakat hissetirilen 40ms Franfurt sunucusunda dm veya rekabetçi attığımda 38ms olarak gösteriyor fakat oyun o kadar ağır geliyor ki mermim hiç bir...
Geri