Arama sonuçları: *

• Users: PocmaN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. PocmaN

ARC RAİDERS SÜREKLİ ANLIK DONMA SORUNU

Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Arc Raiders , Arena Breakout gibi oyunlar oynarken en iyi ihtimalle dakikada bir oyunum 1-2 saniyelik anlık donuyor artık sinir krizi geçirme noktasına geldim. Lol , Cs2 gibi oyunlarda bu sorunu sürekli yaşamasam da çok nadiren başıma geldiği oluyor...
  2. PocmaN

Yardım MATX Kasa ve Anakarta AK400 Uyar mı?

Merhabalar R5 5600 işlemcim var ve stok fanla 90 dereceleri çok rahat aşıyor. Yaptığım araştırmalar sonucunda kule tipi soğutucu olarak Deep Cool AK400 almaya karar kıldım. Ancak anakartıma ve kasama sığar mı konusunda yardıma ihtiyacım var. (kasanın camına değer mi ramlere ve ekran kartına...
  3. PocmaN

Valorant Garip Fps Sorunu

Merhaba arkadaşlar şu sıralar memlekette olduğum için laptopumu kullanmak zorundayım. İ5 7200U, 8GB ram ve geforce 920mx ekran kartım var. Bu sistemle cs de 80-100 fps rahatça kasmadan oynayabiliyorken az önce valoranta girdiğimde düşük ayarda fps 30-40 arasında çatışmada 20 lere kadar düştü...
  4. PocmaN

Yeni Şarkım Nasıl Olmuş Sizce?

Selam arkadaşlar çıkarttığım trap şarkıyı dinleyip yorumlar mısınız? Mix&Mastering bana ait.
  5. PocmaN

Laptoptan HDD'yi sökünce SSD'den başlamıyor

Merhaba arkadaşlar laptopumda hem ssd hem hdd vardı ve sistem ssd ye kuruluydu. Ben hdd yi başka bir cihaza takmak için söktüm ancak bu sefer laptop açılırken boot hatası aldım aşağıya ss'leri de atıyorum yardımınıza ihtiyacım var. Ok'a basınca şu ekran geliyor.
  6. PocmaN

Yardım mATX anakartıma ve küçük kasama kule tipi soğutucu sığar mı?

Merhaba arkadaşlar küçük anakart ve ona uygun tasarlanmış küçük kasama kule tipi cpu soğutucu sığar mı? Bazı yerlerde ramlara çarpabileceğini okudum. R5 5600 işlemcim var yer yer sıcaklığı 90 dereceye kadar çıkabiliyor benim bunu soğutmam şart yardım ederseniz sevinirim. Sığarsa hangileri sığar...
Geri