Arama sonuçları: *

• Users: carlos7
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Yardım Rdr 2 Türkçe yama önerisi

Rdr 2 için Türkçe yama indirmek istiyorum bir sürü video izledim bir sürü yama kullandım hepsinde de ı harfi kutucuk şeklinde gözüküyor şimdi oyunu tekrar yükledim sorun olmayan bir yama önerir misiniz? izlediğim videoları da aşağıya bıraktım
  2. C

Çözüldü✓ 1700 Tl Bütçeye Alınabilecek Mouse

Yeni mouse alacağım bütçem 1700 TL 100-200 TL daha fazla olan mouse da alabilirim valorant ve CS2 oynuyorum ona göre bir mouse önerirseniz sevinirim elim 20 cm şimdiden teşekkürler
  3. C

Yardım Valorantda FPS 165 De Kalıyor

Valorantda 250 300 FPS alıyorken son zamanlarda FPS sabit 165 gösteriyor bu sorunu halletmek için bilgisayarı açtıktan sonra yeniden başlatmam gerekiyor Valorantda FPS i düşürübelicek her şey kapalı ayarlarım düşükte VSync kapalı yardımcı olursanız çok sevinirim.
  4. C

Gaming Gen Tr Güvenilir Mi?

Gaming Gen Tr güvenilir mi hazır sistem pc satın alacam TC kimlik no istiyor en yakın zamanda alıp eline ulaşan var mı.
  5. C

Çözüldü✓ SteelSeries Rival 3 Wireless Mouse Nasıl?

Merhabalar valorant,cs go için oyuncu mouse arıyorum şuan kafama yatan mouse SteelSeries Rival 3 Wireless.Acaba gecikme yapıyor mu,pil ömrü denilen gibi 400 saat yetiyor mu.Daha iyi bir mouse öneriniz varsa 800 TL ye kadar bütçem var kablolu Kablosuz farketmez şimdiden teşekkürler
  6. C

Çözüldü✓ 12 Bin TL PC Hazır Sistem

Valorant, CS Go da en az 230 FPS gören hazır sistem pc önerir misiniz? bilgisayar ile aram iyi değil şimdiden teşekkürler ;)
  7. C

Çözüldü✓ Bu kasa alınır mı ??

Bu sistem 16,500 sizce nasıl
  8. C

Çözüldü✓ 9000tl sistem önerisi

9k bütçem var bir PC dizmek istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz?
Geri