Arama sonuçları: *

• Users: irdelix
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. irdelix

Huawei BE3 mü yoksa AX2 mi almalıyım?

DSL-AC51 modem kullanıyorum ama wifi kesintisi yaşıyorum bundan dolayı router almaya karar verdim. Huawei'nin cihazlarını almaya karar verdim ama hangisini alacağıma kadar veremedim. İnternette BE3 modeli hakkında bir sürü bilgi varken aynı bilgilere AX2 modeli için erişemiyorum. Kapsama alanı...
  2. irdelix

Eski Dell tabletimi monitör yapabilir miyim?

Elimde eski bir Dell Venue 7 tablet var, bunu bilgisayarıma monitör olarak kullanmak istiyorum. Micro USB to HDMI dönüştürücüsü mü almalı mıyım, direkt bağlasam görüntü alır mıyım emin olamadım. Birde monitör olarak kullanabilecek sen tableti sürekli şarjda tutmam gerekecek bunları nasıl...
  3. irdelix

Steam'de param beklemeye düşüyor.

Bir süredir Steam Topluluk pazarı üzerinde yaptığım item satışlarından bazıları bakiyeme bekleyen olarak düşüyor. Bunu benim dışımda yaşayan, sebebi bilen var mı?
  4. irdelix

Mavi ekran ama minidump dosyası yok

Merhabalar, herkese iyi forumlar diliyorum. Bilgisayarım yaklaşık 2-3 haftadır mavi ekran veriyor. Verdiği bu mavi ekran ya hiç gözükmüyor ya da ekranda yaklaşık 1 saniye kadar gözüküp kapanıyor. PC açıldığı zaman sebebini araştırmak için herhangi bir minidump dosyasını okuyan bir program...
Geri