Arama sonuçları: *

1. atlasdisagreed

VSR/DSR ne işe yarar?

Merhabalar, 4K monitörler pek pahalı olduğu için sistemi alıp 1 yıl sonra monitör almayı düşünüyorum. Elimde MSI G241V Monitör'ü var. VSR özelliği nedir, nasıl çalışır? RX 7800XT almayı planlıyorum ve bekliyorum. 4K monitör'e göre VSR teknolojisinde daha az performans alır mıyım? Monitörde...
  2. atlasdisagreed

NH-D15 için kasa önerisi

Merhabalar, kuzenim bana doğum günü hediyesi olarak yurt dışından Noctua NH-D15 getirdi. Kaliteli olduğu için başka bir hava soğutma bakmadığımdan dolayı kasa zor buluyorum. Kasa önerileriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
  3. atlasdisagreed

RX 7800 XT tahmini ne zaman çıkar?

Merhabalar, iyi akşamlar. Mayıs sonunda sistem almayı düşünüyorum, Haziran sonuna kadar da bekleyebilirim. RX 7800 XT Haziran'a kadar çıkmış olur mu sizce?
  4. atlasdisagreed

Noctua NH-D15, Dark Maxima V30 kasaya sığar mı?

İyi geceler, Kasa olarak Dark Maxima V30 düşünüyorum. Bu air cooler çok büyük ve sığacağından endişe duyuyorum. Anakartım AsRock Riptide DDR5, ramlere değme yaşanır mı? Kasama sığar mı?
  5. atlasdisagreed

Sistemde değiştirebileceğim bir parça var mı?

Anakart: AsRock B650M PG Riptide DDR5 mAtx İşlemci: Ryzen 5 7600X Kasa: Dark Maxima V30 Arctic Fan Ekran Kartı: RX 6800XT Sapphire Pulse SSD: Kingston Fury Renegade 1TB Ram: XPG Lancer 32GB 2x16 5600MHz DDR5 PSU: FSP Hydro G Pro 750W 80+ Gold Sogutucu: AG620 veya Lian Li Galahad 240mm...
  6. atlasdisagreed

15-16K laptop önerisi

Merhabalar oyun için değil arada ufak tefek oyun oynarım, dersler için alacağım. Pek kasmayan güzel bir laptop önerir misiniz? İşimi görsün, derslerimi yapayım yeterlidir.
  7. atlasdisagreed

Çözüldü✓ Sistemim nasıl olmuş?

Anakart: AsRock B650M PG Riptide DDR5 mAtx İşlemci: Ryzen 5 7600X Kasa: Dark Maxima V30 Arctic Fan Ekran Kartı: RX 6800XT Sapphire Pulse SSD: Kingston Fury Renegade 1TB Ram: XPG Lancer 32GB 2x16 5600MHz DDR5 PSU: FSP Hydro G Pro 750W 80+ Gold Sogutucu: AG620 veya Lian Li Galahad 240mm...
  8. atlasdisagreed

Dark Guardian Pro kaç mm radyatör destekliyor?

Dark Guardian Pro kasasını almayı düşünüyorum, üst tarafa kaç mm radyatör takabilirim?
  9. atlasdisagreed

30-35K Sistem Toplama

Merhaba, 35K bütçem var işlemci AMD olacak şekilde sistem toplamamda yardımcı olursanız sevinirim.
  10. atlasdisagreed

Samsung S22 vs iPhone 11 hangisini tercih etmeliyim?

Merhaba, iyi akşamlar. Bu iki telefon arasında kaldım benim görüşüm S22 daha iyi ama sizlere danışmak istedim. iPhone 11 60hz ve LCD ekrana sahip ve 128gb fiyatına göre çok kötü. S22 128gb iPhone 11'den daha ucuz ve 120hz, Dynamic AMOLED 2X ekrana sahip. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Bence S22.
  11. atlasdisagreed

AM5 DDR5 2X16 RAM Öneri

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda AM5 sokete geçeceğim, ramlerden pek anlamıyorum o yüzden sizlere danışmak istedim. Önerilerinizi bekliyorum. 2x16 olacak şekilde önerirseniz sevinirim.
  12. atlasdisagreed

3000TL bütçe kasa önerisi

Merhabalar, hava sirkülasyonu iyi, beyaz, şık bir kasa arıyorum. Nzxt H5 Elite Edition alacaktım ama önü mesh olmadığı için sıkıntı olacağını düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  13. atlasdisagreed

Phanteks Glacier One 240MPH Alınır mı?

Merhaba kasam sadece 240mm sıvı soğutma destekliyor ve bütçem 3000 TL. Bu model alınır mı?
  14. atlasdisagreed

RX 6700XT - i5 13400f kaç yıl götürür?

Merhaba, bu iki donanım beni 60+fps kaç yıl götürür?
  15. atlasdisagreed

Noctua NH-D15 vs Arctic Freezer 34 eSport Duo

Hangisini tercih etmeliyim? Eğer başka bir kuletipi hava soğutmanız var ise önerilerinize açığım. İşlemci: i5 13400f
  16. atlasdisagreed

Arctic Freezer eSports 34 Duo alınır mı?

İşlemci i5 13400f düşünüyorum, soğutabilir mi? Ve işlemci ile uyumlu mudur?
  17. atlasdisagreed

i5 13400f soğutucu önerisi

Bütçem 1000 TL kaliteli bir hava soğutma ile bu işlemciyi soğutabilirim diye düşünüyorum.
  18. atlasdisagreed

RX 6700XT i5 13400f 1080p darboğaz yapar mı?

RX 6700XT i5 13400f ile 1080p de darboğaz yapar mı?
  19. atlasdisagreed

i5 12400f - R5 5600 hangisini tercih etmeliyim?

Merhaba, iki işlemci arasında kaldım. Daha çok hikaye tabanlı oyunlar oynamak istiyorum ama tabii FPS oyunlarıda oynayacağım. Bu iki işlemciden hangisini tercih etmeliyim?
  20. atlasdisagreed

Asus AP201 için kasa fanı ve hava soğutucu

Merhaba AP201 kasasını alacağım ama hava soğutma sığar mı bilmiyorum forumda kullanan vardır diye bu konuyu açtım. Kasa fanı alacağım sessiz ve kaliteli olmasını istiyorum arkada 1 asus prime fanı var ekran kartı altına 2 fan alacağım, üst tarafa fan takma ihtiyacı duyar mı?
Geri