Arama sonuçları: *

1. errorgaming

Steam en uzun oyun saat süreniz?

Merhaba soru basit. Steam'de bir oyundaki en yüksek saatiniz nedir? Önce ben başlayayım isterseniz. 2.5 yıl içinde, 2873 saat 'Hearts of Iron 4' oynadım. 1959 saat Warband ve 868 saat Bannerlord var. 1130 saat'de ETS2 var. Diğerlerinden max 600. Toplamda epic gamesi sayarsak 570'yakın...
  2. errorgaming

Steam Sepetim Nasıl ? Oyun Tavsiyesi

Arkadaşlar baya oyun aldım ama yinede biraz daha almak istiyorum. Kendime bir steam oyunları sepeti hazırladım, sizce nasıl 135 tl'ye değermi ? Hangi oyunları önerirsiniz??
  3. errorgaming

CoD Cold War 197 TL'ye alınır mı?

CoD MW serisini bitirdim, Black Ops 1'i bitirdim, CoD WW2'yi bitirdim. Yeni bir Call of Duty oyunu arıyorum. 197 TL'ye CoD Black Ops: Cold War alınır mı sizce?? Aynı fiyata CoD MW 2019'da var hangisini oynamalıyım daha çok hikaye için konuşuyorum.
  4. errorgaming

BİLGİSAYARIMI SATIYORUM KAÇ PARA EDER

Evet arkadaşlar bilgisayarımı satma kararı yazdım sistemim şöyle: Tüm parçaları sıfır ayarında-1 Yıl TR garantili olup özenle toplanmıştır. Ekran Kartı : SAPPHIRE RX 5600 XT 6 GB (2 fanlı, kutu-fatura mevcut, tamir ve mining görmedi, herhangi bir sorunu sıkıntısı yok.) İşlemci : AMD Ryzen 5...
  5. errorgaming

CoD Black Ops 2 Türkçe yama ücretli! Bu nedir kardeşim!

Evet, Black Ops 1'i bugün bitirdim başlarda hikayenin tam çözümlenmemesi ve bazı saçma şeyler gördükten sonra oyun sonunda hepsinin açığa kavuşması beni büyüledi ve hiç bitmesin istedim. Oyunu 1 saat önce bitirdim ve hemen Black Ops 2'yi indirdim. Türkçe yamayı da indirecektim fakat yok! Oyuna...
  6. errorgaming

Oyunlarda Dokuların Ve Kaplamaların Asla Yüklenmemesi

Arkadaşlar artık çıldıracağım, nefret derecesine geldi bütün oyunlardan soğur oldum. 2020 oyunuyla 2010 oyunun hiçbir farkı yok gözümde maalesef. Bundan 2 sene önce sebepsizce bütün oyunlarda doku, kaplama yüklenmeme sorunu başladı bilgisayarımda, yıllardır araştırıyorum sayısız çözüm denedim...
Geri